Carrie Bradshaw
IMDB //

Carrie Bradshaw

Bez obzira jesu li vas osvojile Carrie, Samantha, Miranda i Charlotte, ljubavni zapleti i njihove nezaboravne modne kombinacije koje i dan danas služe kao inspiracija – seriju Sex i grad svakako obožavamo i gledamo rado iznova. Carrie Bradshaw, modna ikona serije čiji stilski izbori uvijek iznova oduševljavaju, bila je i ostala vječna inspiracija za sve ljubitelje mode diljem svijeta. Njezine kombinacije, od šik baletnih suknji do odvažnih dizajnerskih haljina, nisu samo odjevni predmeti; već način na koji je glumica izražavala svoju osobnost i van malih ekrana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli A Declassified Fashion Survival Guide (@noglitterbeforenoon)

Poznata je po svojoj strasti prema visokoj modi, posebice kada je riječ o cipelama. U jednom od svojih legendarnih trenutaka, ona bi radije potrošila svoje posljednje novce na par cipela Manolo Blahnik nego na bilo što drugo. Vječna zaljubljenica u modu se vodila filozofijom – isplati se ulaganje u stvari koje vas čine sretnima bez obzira na cijenu. Jedan outfit koji nam svima živi 'rent free' u glavi je zasigurno njena Dior novinska haljina dizajnera Johna Galliana, te roza haljina dizajnera Richarda Tylera s kojom je upala u jezero Central parka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Every Outfit (@everyoutfitonsatc)

Look Carrie Bradshaw u koji smo se posebno zaljubili je njena mini uska siva haljina koju je upotpunila zlatnim sandalama s remenčićima, avijatorkama i Gucci torbom. Glumica kombinaciju nosi u sezoni 2, epizodi 15, na spoju s Vaughnom Wyselom te, iako je ovo neuobičajeno jednostavan izgled za Carrie, svejedno nas je oduševio. U high street ponudi smo pronašli gotovo identičnu haljinu kao što Carrie nosi te ne možemo dočekati toplije dane da rekreiramo ovaj look.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Every Outfit (@everyoutfitonsatc)

Ova kombinacija je trenutno posebno relevantna zbog ponovnog oživljavanja minimalizma 90-ih godina, a mi smo u nastavku pronašli sve komade kojima bi mogli rekreirati cijeli outfit i zablistati baš poput Carrie:

Aviator Classic 118,00 €
Ray Bay

Aviator Classic 118,00 €

Zlatne sandale 45,99 €
Mango

Zlatne sandale 45,99 €

Diego torba 39,99 €
Mango

Diego torba 39,99 €

Kratka nabrana haljina 15,99 €
Pull & Bear

Kratka nabrana haljina 15,99 €

Moda