@marcelies.
Instagram //

@marcelies.

Nakon kiše i hladnog vremena napokon zovu Sunce i temperature koje premašuju one prosječne za ovo doba godine. Stoga je idealno vrijeme za nove stylish sunčan naočala koje će vas štiti od opasnih UV zraka, a iako je na tržištu uistinu veliki izbor modela, nekako se uvijek vraćamo onim klasičnim sunčanim naočalama koje nosimo iz sezone u sezonu.

Upravo jedne takve su Saint Laurent Panthos sunčane naočale koje su se pronašle na Lyst popisu najpopularnijih proizvoda za 2024. godinu. To nas iskreno previše ni ne iznenađuje budući da je Saint Laurent s godinama postao jedan od najpoznatijih brendova za sunčane naočale, uglavnom zahvaljujući svojoj estetici koja kombinira luksuz, eleganciju i suvremeni stil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marcelina (@marcelies)

Njihove naočale često su prepoznatljive po sofisticiranom dizajnu, visokokvalitetnim materijalima i prepoznatljivim detaljima poput logotipa brenda ili karakterističnih oblika okvira. Iznimka nisu ni Panthos sunčane naočale koje su nas, osim cijene koja je manje-više prihvatljiva za dizajnerski brend, privukle i zbog zanimljivog ovalnog oblika koji pristaje svakom licu.

Promo

213,50 eur

Promo

213,50 eur

Iako ih možete pronaći u nekoliko boja, najpopularnije su one u crnoj, a već znamo da crna ide na apsolutno svaki outfit, tako da ako tražite dobar novi klasik, ove chic sunčane naočale bi mogle biti vaš novi favorit. Dizajn naočala je jednostavan, a sa strana imaju suptilan Saint Laurent logo u bijeloj boji koji je jedva vidljiv, a opet odaje o kojem je brendu riječ.

Promo

213,50 eur

Promo

213,50 eur

Idealan su dodatak ljetnim outfitima, pa ih jednostavno moramo dodati na listu želja za nadolazeću sezonu!

Moda