@haileybieber
Instagram //

@haileybieber

Ona je model i influencerica, a on je pjevač. Hailey Biber diktira skoro svaki modni trend koji je danas popularan, a isti je slučaj bio kada je u pitanju bilo njezino vjenčanje. Hailey i Justin Biber jedan su od najpoznatijih parova današnjice, a njihova je veza oduvijek bila pod povečalom javnosti. Nakon turbulentnog prekida 2016., par je ljubavi dao drugu šansu tri godine kasnije kada su odlučili stati pred oltar. 

Jedna od glavnih vijesti 2018. godine bila je da se Justin Biber oženio koja je šokirala brojne djevojke diljem svijeta. Pjevač je sreću pronašao sa Hailey Biber, a samo nakon nekoliko mjeseci objavili su zaruke. Uslijedilo je vjenčanje koje je bilo popračeno od strane medija no javnost je oduševila Haileyina vjenčanica. 

'Till Death Do Us Part'

Glavna tema vjenčanja bila je naravno vjenčanica. Potpisuje ju preminuli dizajner Virgil Abloh kojemu je ovo bila prva vjenčanica koju je dizajnirao. Rezultat je to njegove vizije i suradnje s brendom Off-White koji su stvorili jednostavnu, bijelu čipkastu vjenčanicu dugih rukava s otvorenim leđima i biserima. Detalj koji je oduševio sve bio je veo na kojemu je bio sašiven izraz "Till Death Do Us Part" aludirajući na rečenicu koja se izgovara tijekom zavjeta. 

Do dvorane u kojoj se održavala ceremonija Hailey je stigla ispod velikog bijelog šatora kako paparazzi i javnost ne bi vidjeli vjenčanicu prije Justina. Druga haljina večeri bila je minimalistička slip haljina s potpisom Vere Wang, a za prijem je izabrala Celine vjenčanicu koju je uparila s kožnom jaknom s natpisom "Wife" koja je davala mladenačku rock chic estetiku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Turbulentna veza sa sretnim završetkom 

Par je bio u vezi puno prije nego što su se vjenčali. Hailey je Justina upoznala 2009. godine kao dijete u backstageu nakon njegovog koncerta. Nakon puno godina najprije su postali prijatelji, a onda je njihova veza s vremenom postala nešto više od prijateljstva. U veljači 2016. godine potvrdili su da su zajedno, a šest mjeseci kasnije su prekinuli. U razdoblju između 2016. do 2018. godine oboje su hodali s drugim ljudima, Justin se vratio Seleni Gomez, a za Hailey se šuškalo da je u vezi s pjevačem Shawnom Mendesom nakon što su zajedno došli na Met Galu iste godine. Na kraju je ljubav ipak pobijedila kada su 2018. dali drugu šansu ljubavi što je rezultiralo zarukama nakon dva mjeseca veze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Prije nekoliko dana na Internetu se se pojavile glasine da par očekuje svoje prvo dijete nakon što je Justin objavio selfie na kojem plače. Za sada su to sve samo nagađanja, a je li to istina vidjeti ćemo na Met Gali koja se danas održava.

Virtuoz iza vjenčanice

Virgil Abloh
Launchmetrics /

Virgil Abloh

Virgilu Ablohu ovo je bila prva vjenčanica koju je dizajnirao te ujedno i prva buduća mladenka iz svijeta celebritya. Ugledni dizajner bio je prvi Afroamerikanac na poziciji kreativnog direktora modne kuće Louis Vuitton, a surađivao je s brojnim drugim poznatim brendovima poput Nikea, Champion i Timberland. Njegove kreacije često su nosile poznate zvijezde poput Gigi Hadid, a za Hailey Biber izradio je vjenčanicu koje ćemo se zauvijek sjećati. Abloh je preminuo u studenom 2021. godine nakon što mu je bio dijagnosticiran rijetki oblik raka.

Moda