Anya Taylor-Joy
Profimedia //

Anya Taylor-Joy

Jutros je održana australska premijera filma Furiosa: Mad Max Saga koju su popratile brojne poznate zvijezde, od kojih se posebno izdvojila Anya Taylor-Joy koja je ukrala pozornost svojim jedinstvenim izgledom, odnosno Paco Rabanne haljinom i dodatkom za glavu iz 1996. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fashion & everything Fashion ✉️ིྀ🧿 (@highfashiontv)

Poznata po hrabrim modnim odabirima, 28-godišnja glumica, koja utjelovljuje lik Imperatora Furiose u filmu, nosila je ekstravagantnu zlatnu kreaciju koja je uključivala zlatnu haljinu isprepletenu metalik elementima i zlatnim šiljcima koji su izlazili iz haljine te isti dodatak za glavu. Ovaj avangardni look savršeno odražava identitet Paco Rabannea, ali i tematiku filma, pa bismo ga čak mogli uvrstiti u kategoriju sa Zendayom u Mugler odijelu u kojem je prije nekoliko mjeseci apsolutno srušila Internet.

Anya Taylor-Joy
Profimedia

Anya Taylor-Joy

Prateći kolegu Chrisa Hemswortha i njegovu suprugu Elsu Pataky, Taylor-Joy je koračala kroz State Theatre u Sydneyu dajući cijelom događaju jednu novu dimenziju, pa je jednostavno moramo uvrstiti u look dana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Digital Spy (@digitalspy)

Dok obožavatelji nestrpljivo čekaju izlazak Furiosa: Mad Max Sage, Anye Taylor-Joy nam nastavlja servirati uzbudljive modne avanture čvrsto utvrđujući svoj status kao jedne od najenigmatičnijih osoba u Hollywooda.

Moda