Miu Miu
Promo/ //

Miu Miu

Zaljubili smo se u novu Miu Miu torbu koju krasi živahan, eklektičan stil kombiniran s motivom kukičanja. Kontrasti u boji i teksturi doprinose profinjenom dizajnu ovog novog it modnog dodatka. Još prošle sezone, kukičani komadi su postali ultimativni ljetni trend, od slatkih kupaćih kostima, ljetnih topova, pa sve do torbi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tara M (@sourcedbytara)

Radi kombinacije boja možda na prvu izgleda teško za stiliziranje, no prednost ove torbe je što će svaku kombinaciju podići, bilo da se radi o bijeloj majici ili običnom jeansu, s dodatkom ove torbe svaki outfit postaje chic i stylish. Ovo je torba koju želimo za naredne ljetne mjesece, te smo uvjereni da će ova Miu Miu kukičana torba postati nova it-bag koja će upotpunjavati mnoge ljetne kombinacije.

Miu Miu
Promo/

Miu Miu

Torba ima praktični zatvarač, te kožnu ručku što joj dodaje notu elegancije. Ovu višebojnu kukičanu torbu dodatno naglašava i krasi izvezeni logo. Iako se radi o maloj torbi, dovoljnih je dimenzija da u nju stanu mobitel, novčanik, ključevi i ruž - sve što je potrebno za zabavnu ljetnu noć. 

Miu Miu
Promo/

Miu Miu

Ova prekrasna torba, spoj je funkcionalnosti i stila, osim što je iznimno praktična za svakodnevnu upotrebu, njenim atraktivnim izgledom svaka vaša kombinacija neće proći nezamijećeno. Cijena ove Miu Miu torbe je 1050 eura, a dolazi i u drugoj kombinaciji boja, Ukoliko je ova kombinacija boja previše odvažna za vas, sigurni smo da ćete ovakav model u kombinaciji bijele, crne i crvene možda malo lakše kombinirati. 

Miu Miu
Promo/

Miu Miu

Ova šarena i vesela torba svaku kombinaciju će osvježiti i podignuti. Samo zamislite, bijela haljina, preplanuli ten i ova torba - savršen outfit za duge ljetne večeri.

Moda