Louis Souvestre
Instagram //

Louis Souvestre

FKA Twigs, umjetnica koja svakodnevno pomjera granice svojom inovativnom glazbom, ali i načinom odijevanja, prije par dana je zablistala u outfitu Diona Leeja iz kolekcije jesen/zima 2024. Stilizirana od strane talentirane Georgie Pendlebury, Twigs je nosila dugu crnu haljinu zanimljivog uzorka koju je prekrila krznenim ombre kaputom i tako stvorila harmoničan spoj avangardne mode i suvremenog izraza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DION LEE (@dionlee)

S naglaskom na strukturu, teksturu i formu, Leejevi komadi odražavaju osjećaj modernosti i sofisticiranosti. Od skulpturalnih haljina do krojenih odjela, svaki komad u kolekciji FW24 odražava dizajnerovu pažnju prema detaljima i posvećenost zanatskom radu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DION LEE (@dionlee)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DION LEE (@dionlee)

Ovaj najnoviji outfit odražava spoj Leejeve dizajnerske etike s Twigsinom avangardnom estetikom kojoj i inače naginje, pa tako cijeli izgled zrači hrabrom elegancijom s kontrastom glatkih linija i neočekivanih detalja. Ono što razlikuje njene modne izbore je njena sposobnost da bez problema integrira odjeću u svoje nastupe, koristeći modu kao alat za pripovijedanje priča. Bilo da je na sceni ili na crvenom tepihu, njezini modni izbori uvijek odražavaju jedinstveni pogled i kreativnu viziju zbog čega je posebno popularna među mlađom generacijom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FKA twigs (@fkatwigs)

Noseći Dion Leejevu kolekciju za jesen ove godine, FKA Twigs nastavlja rušiti granice mode i umjetnosti, inspirirajući publiku i kolege da prihvate eksperimentiranje i individualnost jer moda bi prije svega trebala biti zabavna i osobna.

Moda