Zaks //

Mamino, tatino, bakino, tetino ‘malo zlato’. Riječi su to koje, kada smo ih prvi put čuli u životu, možda nismo dovoljno dobro razumjeli. Zbune nas i kada odrastemo, jer zašto nas, sada već velike, netko naziva tim imenom? Što ćemo, ne možemo protiv toga, a na kraju dana niti želimo. Velika je privilegija nekome biti zlato, ma koliko mali ili veliki mi bili. Ima nešto u tome kada nas netko drag oslovi njegovim ili njezinim ‘malim zlatom’, a svi mi imamo nekog malog ili velikog koga već tako zovemo. To je ipak neka tradicija naših prostora.

Zaks

No, nameće se pitanje - što pokloniti onim najmilijima koje tako zovemo? Posebice kada su u pitanju veliki životni trenuci poput prve pričesti, krštenja ili krizme? Budite sigurni, vaši najmiliji zaslužuju nešto što će im trajati jednako dugo kao i taj slatki nadimak. Uljepšajte već lijepe i važne dane zlatnim sjajem nakita koji će vašu voljenu osobu vječno podsjećati na vas i na dane koji označavaju prelazak u drugu etapu života. Sve vaše obiteljske trenutke valja pozlatiti, jer tako ćemo ih se sjećati do kraja vremena. Još ako pri tome odaberete nakit izrađen po uzoru na naše vječne tradicijske motive, dobit ćete neraskidivu zlatnu vezu koja će vas još čvršće držati kao zajednicu.

Zaks

Spoj vještine, tradicije i stvaranja novih sjećanja s vašim najbližima je nešto što se može pronaći u svakom komadu Zaks nakita. Bilo da tražite kvalitetnu i suvremenu estetiku ili besprijekorno izrađeni nakit sa šibenskim botunima i drugim tradicijskim elementima, definitivno ćete pronaći nešto što će vaši voljeni zavoljeti na prvi pogled ili kada odrastu.

Naušnice kakve su nosile visočanke su kroz povijest imale kultni status, a danas su oživljene s besprijekornom Zaks izradom

Šibenski botuni su dio naše kulturne baštine, a u obliku zaks nakita postaju nosiva umjetnost koja će zadiviti vaše najmilije

Decentan i minimalistički nakit s dodatkom dragog kamenja je definitivno kao stvoren za sve koji žele darovati nakit modernijeg oblika, ali da on i dalje zadržava oblike i simbole koje povezujemo s tim bitnim trenucima.

Zlatna ogrlica holy rosary je savršen spoj tradicijskog i suvremenog, te je samo jedna od takvih primjera koje možemo pronaći u zaksu

Dopustite da vas oduševe zlatne narukvice i ogrlice s križićima, a Zaks nakit možete dodatno obogatiti posebnim medaljonima i privjescima, čime će vaš poklon biti još posebniji. Uz dodatne mogućnosti personalizacije i gravure, svaki komad nakita će zauvijek evocirati sjećanja na taj posebni trenutak kada ste ga darovali, a vašim voljenima će postati neizostavan dio njihovih života. Posebne životne trenutke možemo ovjekovječiti i Zaks zlatnicima koji na sebi imaju predivne motive koji su prigodni svakom posebnom danu i njegovoj proslavi. 

Zaks zlatnici, osim što su izrađeni s prekrasnim motivima, su savršen poklon koji će vaši najmiliji cijeniti cijeli život.

Uvijek u koraku s vremenom, no istovremeno cijeneći tradiciju, Zaks je svoje posebne komade prikazao na podlozi šibenske katedrale svetog Jakova koja je bila savršena vizura za spoj tradicije, ljubavi i obiteljske radosti.

Botuni u obliku decentne narukvice će pristajati svima neovisno o dobi, od vaših najmlađih do onih koji će ju oduševljeno nositi svakog dana

Mjesta poput tih predstavljaju jedinstvene i prekrasne lokacije na kojima nastaju neki od najljepših trenutaka naših života, a ti trenuci itekako zaslužuju da ih pozlatite prekrasnim Zaks nakitom. Vaše malo zlato će vam zauvijek biti zahvalno, a vi ćete biti ispunjeni činjenicom da ste poklonili nešto što će trajati koliko i vaša ljubav prema njemu… vječno.

Zaks

Moda