Imaxtree //

Lagano prihvaćamo promjene godišnjih doba i opraštamo se od voljenih zimskih traperica. No, listajući društvenim mrežama shvatili smo da se jedan model traperica još uvijek nosi i vjerojatno će se nositi sve do kraja godine. Riječ je o Barrel-Leg ili trapericama bačvastog oblika koje nas uvode u novu eru opuštenog, ali elegantnog stila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenny De La Rosa -Espinal✨ (@jennyydelarosa)

Prema modnoj platformi Lyst, pretraživanje za trapericama bačvastog oblika poraslo je za 150 % od rujna 2023. godine, što samo ukazuje na rastuću fascinaciju ovim retro-inspiriranim stilom. Predvodnici ove denim revolucije su brendovi poput Free People, Frame i Toteme, a kako to obično biva, u high street ponudi već možete pronaći nekoliko odličnih kopija spomenutih brendova.

Udobnost i elegancija

S visokim strukom i izrazito suženom nogavicom, ova traperice vam pomažu da postignete savršenu ravnotežu između udobnosti i elegancije, a ono što ih izdvaja je njihova sposobnost da se lako kamufliraju iz dnevnog u večernji outfit. Upotpunite ih s kitten štiklama za dotjeran večernji izgled, ili ih obucite s tenisicama za ležerni, ali trendy svakodnevni vibe. Mogućnosti su beskrajne, što ove traperice čini nezaobilaznim komadom za ovo proljeće.

Imaxtree
Imaxtree

Ako ste spremni unaprijediti svoju kolekciju trapera, onda su Barrel-Leg traperice idealno rješenje, a mi u nastavku donosimo nekoliko najboljih modela iz aktualne ponude, kako povoljnijih, tako i nešto luksuznijih brendova.

Agolde
Alaia
Frame
Frame
Hm
Toteme
Zara

Moda