Kako Meghan Markle provodi zadnje dane pred porod?

22.03.2019.

Još malo i dolazi nova kraljevska beba

Meghan Markle samo četiri do pet tjedana dijele od termina za rođenje prve bebe nje i princa Harryja, kaže izvor blizak paru ELLE.com, ali vojvotkinja od Sussexa još nije počela svoj rodiljski dopust. Izvor kaže da se Meghan dobro osjeća. Nastavit će raditi još dva tjedna prije nego zasluži odmor od kraljevskih angažmana i sprema se roditi Baby Sussex.

 

 

Vojvotkinja od Sussexa završava svoj raspored do kraja ožujka. Iako izvori kažu da ona može obaviti još jedan javni angažman prije djetetovog rođenja, Meghan je održala nekoliko sastanaka privatno vezanih uz njezin humanitarni rad. Meghan je imala jedan takav sastanak prošlog tjedna, kada se susrela s izvršnom direktoricom Nacionalnog kazališta, Lisom Burger, i umjetničkim ravnateljem Rufusom Norrisom, prošle srijede, prema sudskom cirkularu (koji bilježi sve događaje u kraljevskoj obitelji).

 

 

Meghan i Harry se također pripremaju za preseljenje u Frogmore Cottage, kuću s 10 spavaćih soba koju im je kraljica dala i koja se trenutno obnavlja. Kraljevski insajder podijelio je da dom “ima više prostora za djecu” kada Meghan i Harry odluče dalje proširit svoju obitelj i naravno.

Vicky Charles, koja je stvorila kultni izgled Soho Housea, nadgledala je interijere Meghan i Harry’s Frogmore Cottage sa svojom partnericom Juliom Corden. Ppar je bio vrlo uključen u proces obnove, a Meghan se paralelno bavila svojim dobrotvornim radom dok je nadgledala.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

ELLE Countdown: Najvažniji popkulturni momenti desetljeća

Koji su pokreti, pojave i celebovi obilježili desete?

Tko su modni pobjednici 2019. godine?

Iz Lysta su stigle ovogodišnje statistike

Meghan Markle će ponovno postati blogerica

Slava influencerke na Instagramu proganja vojvotkinju?

▲ Povratak na vrh