Tko su holivudske ‘kraljice zloće’?

23.02.2017.

Mnoge holivudske zvijezde imaju jedno lice za javnost, a drugo skriveno iza - istina je negdje na pola puta...

Zvijezde poput Taylor Swift ili Christine Aguilere na izgled se čine pristojne i drage osobe, no iza slike za javnost slove kako najzločestije zvijezde u Hollywoodu.

Otkrijte koje su se celebrity osobe zamjerile svojim kolegicama i na čemu ih prigovaraju!

 

Lady Gaga
Kada je populara pjevačica prozvala Kelly Osbourne zbog ‘ismijavanja drugih kako žive’ u showu Fashion Police, Sharon Osbourne je stala u obranu svoje kćeri i optužila Lady Gagu za zlostavljanje.

Taylor Swift
Pjevačica Katy Perry proglasila je Taylor zločestom nakon što je ova tvitala ‘Pogledajte Reginu George u ovčjem odijelu’. Odgovor je stigao u intervjuu za Rolling Stone magazine. “Godinama nisam bila sigurna jesmo li nas dvije uopće prijateljice. Katy bi mi znala prići na dodjelama nagrada i nešto reći, nakon čega bi pomislila jesmo li prijateljice ili mi je upravo rekla najveću uvredu u životu”, rekla je Taylor.

 

Ariana Grande
Giuliana Rancic, poznata voditelja koja je intervjuirala vjerojatno sve zvijezde Hollywooda, priznaje da je najgore iskustvo imala sa Arianom. “Možda bi takvo što mogla očekivati od prave zvijezde poput Mariah Carey, ali kada si tako mlad, na početku karijere i nastojiš zaslužiti slavu, moraš se ponašati drugačije”.

Christina Aguilera
Kelly Osbourne je konačno dočekala osvetu kada se Aguilera udebljala. “Godinama je o meni pričala da sam debela”, požalila se Osbourne časopisu Glamour. “Goni se, sada znaš kako je to”, bila je kao i uvijek prilično oštra Kelly.

 

 

Gwyneth Paltrow
Gwyneth je postala jedna od najomraženijih osoba u Hollywoodu nakon što je izjavila kako je njezin život mnogo teži nego život žena koje imaju ‘obične poslove’. Angelina Jolie joj je na to odgovorila: “Nisam samohrana majka koja radi dva posla kako bi preživjela dan”, rekla je za New York Daily News. “Imam puno veću podršku ljudi oko sebe, nego većina žena na ovom svijetu”.

Mariah Carey
Poznata pjevačica godinama nosi etiketu zločeste djevojke zbog ‘diva ponašanja’. Glasine su postale javne kada se Nicki Minaj požalila u show Ellen DeGeneres kako je Mariah inzistirala da je ne zovu u show American Idol! “Nisam vjerovala, jer sam mislila da smo nas dvije prijateljice, no tek kada sam stigla tamo, osjećala sam se totalno isključeno”.

 

N. P.

Fotografije Getty Images

Pročitajte i...

G Sport x Proenza Schouler activewear kolekcija

Sporty itekako može biti sexy!

Predstavljena je activewear kolaboracija Proenze Schouler i brenda Gwyneth Paltrow

Najbolje celebrity čestitke s društvenih mreža

Kako su nam omiljeni celebovi čestitali Božić

Novi spot za božićni klasik Mariah Carey

Suvremeno ruho nezaboravnog klasika

ELLE Countdown: Najvažniji popkulturni momenti desetljeća

Koji su pokreti, pojave i celebovi obilježili desete?

▲ Povratak na vrh