Jeste li čuli za brend Dada&Rocco?

09.03.2016.

Marijana Batinić oduševljena navlakama za dječje krevetiće

Svaka majka strahuje da se njeno dijete ne ozlijedi kroz igru ili u snu, kada ga ostavi samog u dječjem krevetiću.

I najmanji trenutak nepažnje može dovesti do ozljede, zbog čega većina majki strepi za djetetovu sigurnost. Vođena tom idejom, mlada majka Danira Glavinić osmislila je i patentirala idealnu zaštitu za dječje krevetiće – navlake koje istovremeno štite dijete od ozljeda te daju personaliziranu notu krevetićima. Upravo je taj hrvatski proizvod postao pravi hit među majkama.

 

Dada Rocco

 

Svrhu i praktičnost ovog hvalevrijednog proizvoda nastalog pod okriljem branda Dada&Rocco prepoznala je i mlada majka Marijana Batinić.

”Oduševljena sam proizvodom, jer osim što mi pruža sigurnost i funkcionalnost, super se uklapa u svaki dječji prostor. Zaštitne navlake maksimalno štite dječju glavicu od udaraca u rešetke krevetića i omogućuju svakoj majci nesmetan pogled na dijete u svakom trenutku.” – istaknula je voditeljica Marijana Batinić.

Za svoj izum “Izmjenjive navlake za dječje krevetiće”, Danira Glavinić nagrađena je srebrom na Međunarodnom sajmu inovacija ARCA 2015., u jakoj konkurenciji od 150 izlagača, na što je iznimno ponosna.

 

Dada Rocco

 

U ambijentu zagrebačkog dječjeg showrooma Noona, zajedno s Marijanom Batinić, mala djevojčica Bruna iz agencije Fashion Team uživala je u sigurnoj i opuštenoj igri.

Foto: John Pavlish

Preporučujemo

Pročitajte i...

Marijana Batinić i Marina Mamić otkrivaju svoje faktore

U novoj kampanji #MYFACTOR nesavršenosti su savršene

Brojni poznati na chic slavlju

Party agencije PRiredba okupio je brojna poznata lica

Zašto je Marijana Batinić oduševljena novim uvojcima?

Remington predstavio svoje inovacije u njezi kose i tijela

Simpatična promjena izgleda Marijane Batinić

Nova frizura za početak još jedne televizijske sezone

▲ Povratak na vrh