Vrijeme je za novu Sensu

04.11.2019.

Novi broj je na kioscima!

Početak studenog rezerviran je za novi broj Sense, stoga potražite na svim kioscima vaš omiljeni magazin za sretniji život i i inspirirajte se zanimljivim temama. Za sve nove pretplatnike Aromatica i Sensa pripremili su na dar kremu i serum ruža – s dragocjenim uljem bugarske ruže i 100% aktivnim prirodnim biljnim sastojcima.  Korištenjem oba proizvoda svoju ćete kožu nahraniti i hidratizirati, čak i ako je osjetljiva i sklona crvenilu. Potražite i poseban Sensa paket s  V.B.Z. knjigama za zdravlje i dušu, po cijeni od 39,90 kuna, a donosimo vam i pismo glavne urednice.

 

 

Užitak vrijedan uživanja

U samoj srži našeg bića vrelo je naših želja i nadanja. Ono nešto skriveno, samo naše, za što je dovoljno da mi znamo kako je tamo, da postoji, pokazuje nam put… Ako znakove želimo pratiti. Ako ih se usudimo slušati i djelovati. Koliko je puta u životu vaše vrelo bilo pomućeno?

U njega su možda bacane teške riječi, nerazumijevanje i neznanje, ustajale ideje o tome kako voditi život i utabani načini razmišljanja i djelovanja. Sve vas je to možda uvjerilo da nema dalje, kako dalje jednostavno nemate što tražiti, da je za vas status quo i ništa više od toga. Možda jedino manje.

Jedna od univerzalnih ljudskih potreba – užitak – među prvima gubi bitku kad zatomljujemo svoje potrebe i želje. A bez uživanja dio nas zauvijek ostaje zatočen, neizražen i neistražen. Rečenice koje u velikoj temi o užitku donosi naša Senka Ljubić podsjećaju nas koliko je važno ponovo potaknuti taj žar za životom, za ljepotom, za zadovoljstvom koje nam svima pripada. Ovdje nije riječ samo o putenim i hedonističkim užicima nego o dubokom uživanju koje puni naše vrelo i održava ga kreativnim i ispunjenim.

Tko su ljudi koji pune vaše vrelo? Koje vas aktivnosti, stvari i doživljaji podižu iznad svakodnevice i potiču da krenete dalje i više?

Srećom, za prepoznavanje upravo tih stvari nikad nije kasno. U kojem god trenutku života ih prigrlimo, bit ćemo nagrađeni nečim zaista velikim. Onime u čemu se prepoznajemo i što potiče našu vatru. Užitkom vrijednim uživanja.

 

 

Fotografije: press

Pročitajte i...

Hrvatska ima najekološkije tenisice na svijetu!

MIRET na Kickstarteru lansira inovativne tenisice napravljene od najsnažnijih prirodnih materijala

Francomina stilska priča za proljeće/ljeto 2020.

Intenzivne boje u ženstvenim siluetama aduti su Fracomina kolekcije proljeće/ljeto 2020.

Nikad prežaljeni concept store Colette barem nakratko se vratio!

Odlične vijesti za sve fanove kultnog dućana!

Frizure koje vam jamče mjesto među trendsetericama

Kratka, poluduga ili duga kosa, kakvu god da imate i volite, uz male, ali poželjne intervencije možete postići da bude baš po diktatu ovogodišnjih beauty trendova. U nastavku doznajte koje će vas to frizure lansirati među trendseterice.

S novom Sensom u mjesecu ljubavi...

Pretplatite se na magazin Sensa jer vas u veljači očekuje vrijedan dar,  luksuzna toaletna voda 4711 Acqua Colonia Lychee & White Mint

▲ Povratak na vrh