Kirsten Dunst i January Jones u čarobnoj modnoj bajci

06.09.2019.

Zvijezde u glavnim ulogama

Luksuzna američka modna kuća Rodarte, iza koje stoje talentirane sestre Kate i Laura Mulleavy, nadaleko je poznata po svojoj romantičnoj, bajkovitoj estetici, ali i po svojim eteričnim modnim revijama o kojima modna publika danima priča diveći se magičnim fotografijama koje baš uvijek osvoje društvene mreže.

Modni brend Rodarte je nedavno objavio svoj novi lookbook za kolekciju proljeće/ljeto 2020., a fotografije, koje izgledaju kao da su snimljene u nekim davnim vremenima, pokazuju svu čaroliju i bajkovitost zbog kojih Rodarte toliko volimo.

Osim elegantnih večernjih haljina (koje mogu biti i vjenčanice), super upečatljivih modnih dodataka, visokih statement čizama i party opravica posutih šljokicama, fotografije su zanimljive i zato što se na njima u ulozi modela nalaze poznata lica, glazbenice, glumice i modeli, ali i zvijezde u usponu.

Kirsten Dunst, Kiernan Shipka, January Jones, sestre HAIM i Kilo Kish samo su neke od celebrityja koji su pronašli svoje mjesto u čarobnom Rodarte lookbooku i baš sve izgledaju sjajno.

Setting, odjeća, atmosfera, sve odiše nekom čarobnom vibrom zlatne ere Hollywooda, a Rodarte opet ima fotografije u koje naprosto ne možemo prestati gledati! Talentirane sestre još su nas jednom uspjele oboriti s nogu.

 

Piše: T.L.
Fotografije: Rodarte

Pročitajte i...

Šarmantna Fendi priča na ulicama Rima

S Kiernan Shipka u glavnoj ulozi

Rajski vrtovi na reviji Rodarte

Bajkoviti svijet američkog brenda

Kako su sestre Haim svojim stilom pokorile Tjedan mode u Parizu

Tri talentirane sestre i 18 genijalnih odjevnih kombinacija koje su obilježile Tjedan mode u Parizu

Saznajte zašto svi spominju reviju Rodartea

Romantična moda drama na groblju

▲ Povratak na vrh