Nova kolekcija nakita Mammii Jewellery priziva 80-te

13.09.2018.

Inspiracija za kolekciju je bezuvjetna ljubav prema čovjeku i životu koja tjera da se prirodni ciklusi ponavljaju

Naziv nove kolekcije nakita brenda  Mammii Jewellery je Agape – bezuvjetna ljubav prema čovjeku i životu koja tjera da se prirodni ciklusi ponavljaju, bez obzira na sve teškoće i boli. To je ljubav prema radu i nesavršenosti ljudskih ruku i tijela koje se ne prestaje truditi da dohvati nedostižne visine.
U metalu su vidljivi zarobljeni pokreti prirodnih sila, biljki, organskih formi i nostalgičnih ideja koje prizivaju 80-te.
Inspiracija za samu kampanju je dijelom bio rad grafičkog umjetnika Rafaela Ochoe čiji prikazi svakodnevnog života i mrtve prirode fasciniraju obradom svjetla i volumena prikazanih ljudi, biljaka i predmeta. Kolekcija je dijelom autoričin povratak u djetinjstvo i na naslovnice Najljepših svjetskih bajki, točnije priče koja govori o ženi koja dok priča, oko nje padaju ruže, a dok plače, ne padaju suze, već biseri.
Te poetske ideje su uobličene u atmosferične jednostavne kadrove s naglaskom na čistu i posebnu žensku ljepotu i prirodno svjetlo.
Materijali su mjed s 24 ct pozlatom i srebro 925 s detaljima od ručno bojanog muslina i svile.

Tekst: V.S.

Fotografija: Maja Miletić

Preporučujemo

Pročitajte i...

Fossil jesenska kolekcija nakita predstavlja bezvremenske komade

Elegantne ili sofisticirano mladenačke ogrlice, narukvice, prstenje i naušnice s dodacima poput cirkona, tirkiznog poludragog kamenja ili privjesaka

Ove sezone nosimo naušnice u obliku srca

Donosimo vam 10 predivnih modela naušnica u obliku srca

Nova kolekcija Chanelovog finog nakita inspirirana simbolom lava

Gabrielle Chanel je rođena u astrološkom znaku lava, a to je ujedno i simbol njoj omiljene Venecije

Banket čudesa dubrovačkog nakita Clara Stones

Unikatni statement komadi iz radionice Clara Stonesa su u prvom planu fantastičnih fotografskih mrtvih priroda Mladena Šarića

▲ Povratak na vrh