Što nam pripremaju Beyonce i Adidas u neočekivanoj suradnji?

05.04.2019.

Beyonce se pridružuje Adidasovim zvijezdama

Adidas i Beyonce… suradnja koju nismo očekivali, no itekako smo uzbuđeni jer nam se bliži.  Sportski div najavio je u četvrtak, 4. travnja (Beyonce sigurno voli broj četiri) da će surađivati s pjevačicom na proizvodnji odjeće i obuće u sklopu ponovnog pokretanja Ivy Park-a.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by adidas (@adidas) on Apr 4, 2019 at 7:00am PDT

 

Asortiman Ivy Park x Adidas bit će izgrađen oko performansa, lifestyle proizvoda i “jedinstvenog programa koji je usmjeren na osnaživanje i osposobljavanje sljedeće generacije sportaša, kreatora i vođa”. Marka je opisala suradnju s Beyonce kao “prirodno partnerstvo”.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Oct 22, 2018 at 7:14pm PDT

 

“Ovo je za mene životno partnerstvo”, rekla je pjevačica u priopćenju. “Adidas je imao ogroman uspjeh u pomicanju kreativnih granica. Mi dijelimo filozofiju koja kreativnost, rast i društvenu odgovornost stavlja na čelo poslovanja.”

Da bi osvježili svoje pamćenje, prisjetimo se kako je Beyonce postala jedini vlasnik Ivy Parka (tvrtke koju je započela s poslovnim partnerom i vlasnikom Topshopa, Phillip Greenom) u studenom 2018. nakon što je modnu marku kupila od Greena nakon optužbi za seksualno uznemiravanje koje su dignute protiv njega. Sa svojim novim Adidas partnerstvom, Beyonce će zadržati vlasništvo nad Ivy Parkom.

 

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimeida/Instagram

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh