Haljina dostojna kraljice

HRH Prince George Of Cambridge Is Christened At St James' Palace
25.10.2013.

Vojvotkinja od Cambridgea na krštenju sina, princa Georgea ponovno je nosila bajkovitu kreaciju Sarah Burton za Alexandera McQueena

Na krstitkama svog tromjesečnog sina, princa Georgea Kate Middleton nosila je bajkovitu haljinu dizajnerice modne kuće Alexander McQueen Sarah Burton, koja potpisuje i nezaboravnu kreaciju koju je Kate nosila na vjenčanju za princa Williama.

U intimnom krugu od 60-ak najbližih prijatelja i kraljevske rodbine, među kojima je bila i kraljica Elizabeta II, vojvotkinja od Cambridgea i princ William krstili su svoga prvorođenca u kraljevskoj kapelici palače Saint James u Londonu.

Pažnju fotografa najviše je privlačila Kate svilenom kreacijom u boji šampanjca, čime je dizajnerica Sarah Burton potvrdila svoj status „kraljevske“ dizajnerice.

Domoljubna Vojvotkinja od Cambridge upotpunila je Sarahinu haljinu kreacijama ostalih britanskih dizajnera, cipelama na petu brenda L.K.Bennett, svilenom tokicom s velom dizajnerice Jane Taylor i naušnicama svoje omiljene dizajnerice Kiki McDonough.

Tekst: M.B.
Foto: Getty Images

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh