© Instagram @leoniehanne
© Instagram @leoniehanne //

© Instagram @leoniehanne

Crveni ruž za usne nije samo kozmetički proizvod – on je simbol samopouzdanja, snage i ženstvenosti. Neovisno o tome koju nijansu odaberete, uvijek će biti dodatak bez kojeg mnoge žene ne mogu zamisliti svoju beauty kolekciju, a njegova povijest seže duboko u prošlost, kada su ga koristile egipatske kraljice kako bi istaknule svoju ljepotu i moć.

Zašto ga toliko volimo?

Crveni ruž je postao sinonim za ženstvenost i glamur, često povezivan s ikonama filmske industrije poput Marilyn Monroe i Audrey Hepburn. No, crveni ruž nije samo estetski proizvod; on ima drugu dimenziju jer se kroz njegovu upotrebu žene osjećaju osnaženo, samopouzdano i spremno za sve izazove. On postaje njihovo oružje izražavanja i omogućuje im da istaknu svoju individualnost i stav u svakoj prilici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanem Cakir (@musthavesxt)

Kvalitetni crveni ruževi za usne često sadrže sastojke poput vitamina E i antioksidansa koji njeguju i hidratiziraju usne te ih čine mekšima i podatnima. Također, mnoge formule danas uključuju i SPF koji štit usne od štetnih UV zraka. Kroz godine, određeni brendovi i nijanse crvenog ruža su se istaknule i ostavile vječni trag u svijetu ljepote, a evo nekoliko onih s kojima nikada nećete pogriješiti!

MAC Cosmetics ruž u nijansi Ruby Woo - 28,19 EUR/Fenty Beauty Stunna Lip Paint Longwear Fluid - 26,92 EUR

Promo foto
Promo foto

Promo foto

Dior Rouge u nijansi 999 -  41,78 EUR/Chanel Luminous Intense - 44,56 EUR

Promo foto
Promo foto

Promo foto

Gucci mat ruž u nijansi Goldie Red - 38,99 EUR/YSL ruž u nijansi Le Rouge - 41,78 EUR

Promo foto
Promo foto

Promo foto

LancômeL’Absolu Rouge Drama Matte matirajući ruž za usne - 34 EUR/Max Factor Colour Elixir 24HR Moisture hidratantni ruž za usne - 6,30 EUR

Promo foto
Promo foto

Promo foto

NYX Professional Makeup Shout Loud ruž - 6,29 EUR/Tom Ford Lip Color 54,77 EUR

Promo foto
Promo foto

Promo foto

Ljepota