Mlađa sestra slavnih blizanki Olsen otkrila zašto nikad ne daju intervjue

04.08.2020.

Samozatajne blizanke nekoć su iskakale iz pašteta, a danas ih je nemoguće natjerati na intervju

Među najmisterioznijim ličnostima modne scene su poznate blizanke Olsen koje stoje iza uspješnog brenda The Row. To nam ne bi bilo toliko čudno da Mary-Kate i Ashley nisu bile velike dječje glumačke zvijezde i svojedobno praktički “iskakale iz pašteta” sa serijom filmova, knjiga, pa čak i lutki s njihovim likovima.

Njihova mlađa sestra, glumica Elizabeth Olsen, u jednom je intervjuu za časopis Modern Luxury otkrila zašto slavne blizanke toliko drže do svoje privatnosti i koje su joj savjete prenijele za lakše nošenje s medijima.

Naime, Elizabeth je otkrila kako nije previše marila za to što govori u intervjuima jer je mislila da ih zapravo nitko neće pročitati. U njezinim starijim sestrama aktivirao se zaštitnički instinkt i odlučile su intervenirati- posjele su Elizabeth i objasnile joj kako bi netko mogao krivo protumačiti njezine izjave i godinama kasnije ih izvlačiti iz konteksta. Nakon toga Elizabeth je odlučila da više nikad neće s novinarima dijeliti potankosti iz privatnog i ljubavnog života, osobito ako vijest uključuje i drugu osobu. “Ne želim pričati tuđu priču”- rekla je, a za sada se toga zaista i drži.

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Nova playlista sestara Olsen je chill raj

Dnevna doza soula i frech popa

Kako postići valove u kosi poput Mary Kate i Ashley Olsen?

Sestre Olsen imaju doista jedinstven stil, a jedan od njegovih sastavih dijelova su i njihove frizure

Može li The Row nastaviti tamo gdje je stala Phoebe Philo?

Sestre Olsen su na njujorškom tjednu mode u utorak prikazale sofisticiranu kolekciju koja je posebno oduševila poklonike prepoznatljive estetike Pheobe Philo

Ovo je možda najbolje izdanje Olsen sestara

Novi uspjeh popularnog modnog brenda

Jakne dostojne crvenog tepiha

Zvijezde su na otvorenje Sundance filmskog festivale dolazile isključivo u kaputima i jaknama

▲ Povratak na vrh