Unsplash
Unsplah //

Koliko god volimo drvenaste i cozy mirise, dolaskom proljeća, naše se preferencije automatski prebacuju na nešto svježije cvjetne mirise koji stvaraju ugodnu proljetnu atmosferu. Takvi mirisi su zapravo kao čarobni eliksir koji nas uranja u osjećaj opuštenosti i blagostanja, pa su svijeće koje u sebi sadrže te mirise neizostavan dodatak apsolutno svakog doma.

Zamislite samo mirno nedjeljno jutro upotpunjeno citrusnim mirisom limuna ili mirisom koji nas podsjeća na čistoću morskih valova. Neprocjenjivo zar ne? No, miris nije jedina prednost svijeće, već dakako ona donosi i estetsku vrijednost u prostor. Stoga, kombinacija ovo dvoje čini svijeću idealnim dodatkom s kojim ćete lako transformirati atmosferu u domu. Mi smo naravno kao i uvijek pronašli one najbolje i najpristupačnije, pa kako ih ne bismo nesebično držali za sebe, u nastavku donosimo nekoliko favorita čiji nas mirisi vode kroz ove tople proljetne dane.

Durance mirisna svijeća cvijet pamuka

Svojom decentnom notom, ova svijeća stvara opuštajuću atmosferu koja će vas obaviti toplinom i udobnošću. Nježna aroma cvijeta pamuka savršeno se uklapa u svaku sezonu, čineći ovu svijeću idealnim izborom za uživanje tijekom cijele godine. S pakiranjem od 180 grama Durance svijeća pruža dugotrajnu radost i osvježenje vašem domu, čineći svaki trenutak posebnim i opuštajućim. Namijenjena je za dnevni boravak, ured, spavaću sobu i kupaonicu, ali možete je naravno koristiti u svakoj prostoriji u koju želite unijeti dašak svježine.

Durance svijeća
Promo

Durance svijeća

Durance mirisna svijeća limeta - menta

U fokusu ove svijeće su citrusne note mente i limuna, koje stvaraju savršeni koktel mirisa koji osvježava prostor i osjetila. Idealna je za dnevni boravak, kupaonicu i kuhinju, a njezin estetski izgled jednako je zadovoljavajuć baš kao i njezin miris. Add to spring wishlist!

Durance svijeća
Promo

Durance svijeća

Zara Home mirisna svijeća Floral Beyonde

Zara uvijek u ponudi ima neke od estetski najljepših svijeća, pa ni ovo proljeće nije iznimka. Od svih smo izdvojili ovu prekrasnu Floral Beyonde mirisnu svijeću u kojoj se krije profinjeni miris trešnjinog cvijeta, oblikovanog opojnom aromom božura i latica ruže te sočnim podtonom maline i bijelog mošusa.

Zara Home svijeća
Promo

Zara Home svijeća

White Barn Lemon Eucalyptus

Svijeća izrađena od voska od prirodne, domaće uzgojene soje, ručno biranih finih mirisnih ulja i fitilja od prirodnog pamuka za čisto, dugotrajno i ravnomjerno gorenje. Sve te kriterije ispunjava brend White Barn u čijoj smo ponudi pronašli miris Lemon Eucalyptus i odmah ga izdvojili kao jedan od favorita ovog proljeća.

White Barn
Promo

White Barn

Pepco svijeća s mirisom papaje s motivom voća

Ova mala mirisna svijeća u staklenoj posudici idealan je odabir za sve one koji žele unijeti dašak svježine u dom, ali ne žele da taj miris preuzme cijeli prostor. Neodoljivi miris papaje podsjeća nas na vruće ljetne dane, pa za sve one koji jedva čekaju ljeto, ova povoljna svijeća će barem malo ublažiti tu nostalgiju.

Pepco svijeća
Promo

Pepco svijeća

Reserved Home mirisna svijeća Lilac

Ovu svijeću karakteriziraju gornje note ljiljana i lavande u kombinaciji sa srednjim notama ružinog drva, bergamota i cvijeta naranče. Savršen je dodatak na malom stoliću u dnevnom boravku, a s obzirom na to da miris nije prejak, idealan je i za spavaću sobu.

Reserved home
Promo

Reserved home

Yankee Candle Baby Powder

Ako tražite svijeću koja miriše na čisto onda je Baby Powder od Yankee Candela savršen odabir. Puderasti tonovi i badem savršeno kontriraju cvjetnim tonovima popraćenim mošusom koji dodatno pojačava cozy efekt svijeće.

Yankee Candle
Promo

Yankee Candle

Lifestyle