Magnolija interijeri
Unsplash //

Magnolija interijeri

Ako još niste čuli za magnoliju 2.0 ona označava povratak žutih i bež tonova u svijet interijera. Ovi topliji, neutralni žuti tonovi idealni su za ovo proljetno doba. U prostoriju će donijeti dozu topline, a ne moraju uvijek biti dosadni. Iako je minimalizam uvijek dobro došao te će ovi tonovi savršeno se uklopiti u taj stil uređenja interijera uz nekoliko trikova možete  životni prostor donijeti nov i zanimljiv način.

Pri uređenju interijera magnolijom 2.0 postoji određeni spektar boja koji se uklapaju i komplementiraju tu nijansu. Te će boje upotpuniti njezinu toplinu i istovremeno pružiti kontrast te oživjeti neutralnu paletu boja. Dizajneri interijera počeli su je sve više koristiti te se poigravati s njom pa vam donosimo nekoliko ideja kako bi se nova trendy nijansa uklopila u vaš prostor uz druge boje.

Tamniji žuti tonovi

Tamnije žute nijanse poput senfa ili oker boje savršeno se kombiniraju uz žute nijanse jer daju novu dimenziju monokromatskoj paleti boja. Svaki će prostor izgledati elegantnije i luksuznije s tim nijansama, a idealan način kako ih uklopiti u ostatak prostora je s namještajem poput kauča odgovarajućih nijansi. Ako želite stvoriti dodatan dojam luksuza birajte baršunaste komade koji će stvoriti iluziju najelegantnijeg dnevnog boravka. Ovo je također odličan početak za one koji inače izbjegavaju kombinaciju različitih boja pa je monokromatski look pun pogodak uz koji ćete i dalje pratiti aktualne trendove.

Magnolija interijer
Unsplash

Narančasta i bakrene nijanse

Da biste dodatno naglasili toplinu neutralnih boja i pridonijeli ugodnosti prostora, narančaste nijanse ili one bakrene savršeno će se uklopiti u svaki interijer. Prostor će izgledati otmjeno i ugodno, a prava je kombinacija boja ako želite starinski štih prostora. Možete kombinirati i zagasito crvene nijanse poput cigle koji će izgledati elegantno. Odlučite li se za kuhinjske fronte tih nijansa, ukrasne jastuke, kauč ili komodu u dnevnom boravku ili spavaćoj sobi sigurno nećete pogriješiti.

Magnolija interijer
Unsplash

Plava boja

Kombinacija bež nijansi s plavom bojom uvijek daje odličan rezultat, a jednako dobro se kombinira s žutim nijansama. Pri kombiniranju bež nijansi s tamnim zagasitim tonovima plave boje prostor će dobiti na dubini i dimenziji, a možete iskoristiti i tonove trapera. Ako ne želite da kombinacija tih dvaju boja ne bude u prvom planu tu su razni dodaci s kojima ćete razbiti monotonost.

Magnolija interijer
Unsplash

Lifestyle