Nespresso
Promo //

Nespresso

Ponekad nam se čini da su slavne osobe baš poput nas; da, izgledaju nestvarno dobro i imaju nestvarno velike račune, ali definitivno ih možemo zamisliti kako su, primjerice, mrzovoljni prije prve jutarnje kave. Veliki obožavatelj ovog crnog napitka je i George Clooney, holivudski glumac koji je više od desetljeća vjeran Nespresso kavi. Sad je udružio snage s dvije sjajne mlade glumice, Julijom Garner i Simone Ashley, kako bi nam pokazao kako je i on – samo još jedan obožavatelj Nespresso okusa. U reklami pod nazivom „Oklada“ tako je pokušao pogoditi koji od 6 stilova i više od 30 različitih Nespresso Vertuo okusa izabire zvijezda „Bridgertona“, Simone Ashley. No, više sreće u tome imala je talentirana Julia Garner, koju smo gledali u sjajnom „Ozarku“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nespresso (@nespresso)

Dvije glumice jedne su od najboljih u svojoj generaciji, a s nama su podijelile s kojom bi od slavnih osoba voljele popiti prvu jutarnju kavu. Tako je Julia izabrala književnika Jacka Kerouaca i kolegicu, glumicu Bette Davis. Simone je od svih osoba na svijetu ipak izabrala svog partnera, s kojim pije Nespresso svako jutro. A kako smo saznali iz reklame, njezin je izbor Vertuo Latte Macchiato. Julia najviše uživa u crnoj kavi s dodatkom malo meda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nespresso (@nespresso)

“Rad s Julijom Garner i Simone Ashley je bio sjajan i svi smo imali priliku unijeti svoje osobnosti u reklamu. Ne volim se shvaćati previše ozbiljno tako da mi nije smetalo da me njih dvije nadmudre, čak i ako sam na kraju nosio jarko ružičastu kacigu. Mislim da sam to dobro izveo“, rekao je George Clooney, koji je, sigurni smo, na brojnim popisima „slavnih s kojima bismo popili kavu“, i to ne samo jutarnju. Znamo kako je uživanje u kavi zapravo cjelodnevno iskustvo, a o situaciji, ukusu i društvu ovisi koju ćemo izabrati. Ujutro nam treba nešto jače, poput Nespresso Vertuo Ristretto ili Double Espresso, za brunch biramo najdužu kavu, Mug, dok bismo za poslijepodnevno druženje mogli izabrati kavu veličine Gran Lungo.

Nespresso
Promo

Nespresso

Nespresso
Promo

Nespresso

Nespresso Vertuo idealan je suputnik u svakoj situaciji jer omogućuje pripremu 6 različitih veličina te više od 30 mješavina i stilova kave koji se prilagođavaju svakoj mogućoj situaciji i ukusu, ali i društvu.

Nespresso
Promo

Nespresso

Za sve koji žele vrhunsko iskustvo kave iz udobnosti svog doma, i to uz samo jedan pritisak gumba, to je moguće uz niz Vertuo aparata, uključujući Nespresso Vertuo Pop u živopisnim bojama i Vertuo Next. Asortiman kave sadrži neke od najfinijih zrna Arabika i Robuste koje pružaju intenzivan, gladak i slojevit okus, uz vrhunsku kvalitetu kave i beskonačne prednosti recikliranja na najodgovorniji način. Nespresso zna recept za savršeno jutro!

Lifestyle