Instagram @llittleliffner
Instagram @llittleliffner //

Instagram @llittleliffner

Složit ćete se da su cijene dizajnerskih torbica otišle u nebesa. Cijena Lady Dior torbice skočila je za 33%, a cijena Chanel Classic Flap torbe za čak 52%. I ostali brendovi su podigli cijene svojih najprodavanijih modela, pa je priuštiti jednu takvu torbicu postala prava investicija koju si brojni ne mogu priuštiti. Na sreću, high street ponuda torbi s godinama je postala sve bolja, ali bez obzira na njihovu pristupačnost, velika većina torbi iz high street ponude je i dalje lošije kvalitete u odnosu na one dizajnerske. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fendi (@fendi)

Stoga, nameće se pitanje: Gdje pronaći stylish torbu koju ćemo nositi više od jedne sezone, a da pri tom ne moramo godinama skupljati novac kako bismo si se priuštili? Ovdje su na dobitku manji brendovi koji u svojoj ponudi imaju nekoliko kvalitetnih i trendi modela torbi koje možemo pronaći po cijenama nešto manjim od 500 eura. Okej, i to je dosta novaca, ali ipak je torba jedan od onih komada u ormaru u koji su brojni spremi uložiti, pogotovo kada pronađu model koji će svakodnevno nositi. 

Mi smo uvijek u potrazi za takvim brendovima, a u nastavku izdvajamo top 3 brenda torbi za koje velika većina do sada nije čula, a koji u ponudi imaju unikatne i suvremene modele koji će trajati godinama. 

Little Liffner 

Little Liffner je brend koji povezuje suvremene dizajnerske elemente s tradicionalnim tehnikama obrade u izvanredno izrađene i pristupačne kožne proizvode. Prihvaćajući filozofiju nenametljive elegancije, Little Liffner utjelovljuje ideju "manje je više" i tako osvaja srca brojnih modnih zaljubljenika širom svijeta. Njihov bestseller je Tulip Tote torba koju ste sigurni viđali po društvenim mrežama, a osim ovog, brend u ponudi ima još nekoliko predimenzioniranih modela idealnih za svakodnevno nošenje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Little Liffner (@littleliffner)

Elleme

Francuski brend Elleme poznat je po svojim manjim torbicama okruglog oblika od kojih je najpopularniji njihov Baozi model. Osim ovog modela brend je nedavno predstavio i model koje nedvojbeno podsjeća na popularnu Bottega Veneta Sardine torbu, ali Elleme ipak ima znatno pristupačniju verziju, pa ako ste u potrazi za dobrim dupe modelom, upravo ste ga pronašli!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elleme (@elleme)

Destree

Još jedan pariški brend koji u svojoj ponudi ima nekoliko preslatkih modela torbica od kojih nam je za oko zapela mala kožna torbica koja na sebi ima pleteni detalj okruglog oblika. U središtu filozofije Destreea leži posvećenost poštovanju duha suvremene umjetnosti. Od hrabrog odabira boja do namjerne asimetrije, svaki element pažljivo je uklopljen, a osim torbica, brend u ponudi ima i odjeću koja poziva žene da prihvate svoju individualnost, nudeći nosivu umjetnost koja priča priču o neograničenim mogućnostima samoprezentacije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DESTREE (@destree)

 

Moda