Holivudski par

29.05.2014.

Uma Thurman i Quentin Tarantino više ne kriju ljubav

Dvadeset godina od njihove prve poslovne suradnje na hit filmu ‘Pakleni šund’, glumica Uma Thurman i redatelj Quentin Tarantino su nakon dugogodišnjeg prijateljstva postali ljubavni par, prenosi UsWeekly.

Dugogodišnje prijateljstvo se pretvorilo u romancu nakon što je Uma prekinula vezu s njezinim zaručnikom Arpadom ‘Arkijem’ Bussonom prošli mjesec. Tarantino se nebrojeno puta na plavokosu glumicu referirao kao na njegovu “muzu”, a izvor bliski redatelju tvrde da je Tarantino u nju zaljubljen godinama.
“Nešto se dogodilo između njih. On je voli već godinama”, otkrio je izvor.

Par je izgledao posebno blisko kada su se u par navrata pojavili zajedno na filmskom festivalu u Cannesu, a prema pisanjima stranih medija, zajedno su boravili u vili na jugu Francuske. Par je koračao zajedno crvenim tepihom na premijeri filma ‘Clouds of Sils Maria’, a slijedeći dan su se također pojavili zajedno na završnoj svečanosti festivala. Simbolično, u isto vrijeme je filmski hit ‘Pakleni šund’ proslavio svoju 20 -tu godišnjicu, pa se taj dan Tarantinu i njegovoj muzi pridružio John Travolta koji je bio Umin filmski partner u kultnom filmu.

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Stiže nam roman iz pera Quentina Tarantina

Prelazak iz drame u beletristiku

Quentin Tarantino prvi će put postati otac

Redatelj nije želio imati djecu dugi niz godina

Prvi pogled na Margot Robbie kao Sharon Tate u novom filmu Quentina Tarantina

Margot Robbie tumačit će ulogu glumice i modela Sharon Tate u dugoiščekivanom filmu Quentina Tarantina

Poznate glumice u ulozi modela na Miu Miu reviji

Kako su se Uma Thurman, Chloe Sevigny i Kate Bosworth snašle u ulozi modela?

▲ Povratak na vrh