Je li ovo najveći “Photoshop Fail” Kourtney Kardashian do sada?

19.03.2019.

Gdje je pošlo po zlu?

Najstarija sestra iz klana Kardashian odlučila je nedavno pokrenuti vlastiti biznis. Lifestyle stranicu Poosh, koja je naziv dobila po nadimku njezine kćeri Penelope. U svrhu promidžbe novog poslovnog podhvata na svoj Instagram profil je objavila nekoliko fotografija koje bi ljude trebale navesti da obrate pozornost na Poosh. Ikao se čini da je Kourtney dobila pozornost, to nije ona koju je tražila od budnog oka korisnika Instagrama.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on Mar 18, 2019 at 12:28pm PDT

Naime, mnogi su korisnici Instagrama primijetili kako lice Kourtney K izgleda kao da je fotošopirano na tijelo kojemu je jedna noga duža od druge i stavljena u prilično čudan položaj. Fotografija je bila toliko veliki neuspjeh da je netko od njezinih followera napisao: ‘Tko god je napravio “photoshop” za to, otpusti ih. O moj Bože ‘” i nadodao ” ovo je najgori photoshop ikad … ”

Od jučerašnjeg poslijepodneva, fotografija je još uvijek na Instagramu, a komentari nisu onemogućeni, tako da možete pretpostaviti da ili nije primijetila ili joj doista nije stalo, jer je zauzeta promoviranjem nove stranice u svom životu.

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh