Luksuz za supruga

Angelina Jolie
01.10.2014.

Kad Angelina Jolie daruje, onda je to sa stilom

Prema pisanju britanskog časopisa Hello!, Angelina Jolie je supruga Brada Pitta iznenadila vjenčanim darom – satom iz 1952. Patek Philippe izrađenim od platine. Riječ je o rijetkom primjerku vrijednom 2 milijuna funti, piše Mirror.

Vijest o ovoj romantičnoj gesti proširila se kad je jedan od prijatelja slavnog para nosio sat na završnu obradu, kako bi dobio završni pečat tj. da bi se na njega ugravirao natpis: “Od Roly za Nessa”.

Roly i Ness su likovi koje Angelina i Brad glume u filmu ‘By The Sea’, koje snimaju i kojeg glumica režira na Malti.

Tko je izradio ovaj poseban dar?

“Ugravirao sam natpis na satu za Brada… sat je vrlo vrijedan”, rekao je George Farrugia iz Dolindo draguljarnice, koji je bio zadužen za taj posao. “Nisam bio nervozan kad sam dobio sat na završnu obradu jer sam znao da to mogu napraviti savršeno”, dodao je.

Najslavniji par Hollywooda vjenčao se 23. kolovoza na privatnoj ceremoniji na njihovom imanju u Francuskoj, Château Miraval.

“Za nas je bilo važno da toga dana budemo opušteni i ispunjeni radošću. Bio je to uistinu poseban dan za nas i našu djecu, veoma veoma sretan za našu obitelj”, izjavili su supružnici za Hello! koji je, baš kao i People, objavio njihove ekskluzivne fotografije tog velikog dana.

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Francuski shopping: Angelina Jolie u Parizu

Glumica provodi slobodno vrijeme u buticima na Elizejskim poljanama

Iz Rima u London: Angelina Jolie u Givenchy Haute Couture

Dizajn u obliku leptira i sjajni nabori

Kako nositi art-deco haljinu? Otkrila je Angelina Jolie

Nikad nije prerano početi skupljati ideje za novogodišnji outfit

▲ Povratak na vrh