Meghan Markle svojim outfitom prekršila kraljevski protokol?

15.02.2018.

Princ Harry i Meghan Markle stigli su u utorak u prvi službeni posjet Škotskoj, a i ovoga puta svi su pogledi bili usmjereni prema lijepoj Amerikanki

Meghan se za posjet Škotskoj odlučila za siguran odabir, a riječ je o kaputu tartan uzorka. Burberry kaput od zeleno plavog tartana dio je proljetno/ljetne kolekcije za 2018. godinu, a buduća vojvotkinja iskombinirala ga je uz hlače s potpisom Veronice Beard i crnu dolčevitu.

Cjelokupni styling Meghan je zaokružila zeleno-zlatnom crossbody torbicom svog omiljenog škotskog dizajnera Strathberryja, a upravo ta torba izazvala je brojne rasprave. Naime, ovaj model torbe nije uobičajen u kraljevskim krugovima. Prema kraljevskom stručnjaku Williamu Hansonu, plemkinje (posebno Kate Middleton) uglavnom nose klasične clutch torbice kako bi izbjegle učestala rukovanja.

Iako su se mediji raspisali kako je Meghan time prekršila protokol, komentatorica CNN-a Victoria Arbiter objasnila je da nije došlo do kršenja protokola.

“Meghan nije prekršila kraljevski protokol jer jednostavno nema pravila koje je mogla prekršiti. S druge strane, istina je da Meghan radi stvari malo drugačije. Obično ne viđamo članove kraljevske obitelji s crossbody torbom”, izjavila je Arbiter.

Piše: B.P.
Foto: Getty Images

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh