Ovo celebrity vjenčanje dugo ćemo još pamtiti

Priyanka Chopra i Nick Jonas
05.12.2018.

Svadbom Priyanke Chopre i Nicka Jonasa, osim dvije obitelji, spojile su se i dvije kulture

Priyanka Chopra i Nick Jonas zaista su imali vjenčanje za pamćenje, a trajalo je danima. Odnosno, u pitanju su bila dva vjenčanja – kršćansko i hinduističko.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on Dec 4, 2018 at 4:36am PST

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on Dec 4, 2018 at 7:12am PST

Za vrijeme kršćanske ceremonije, koja se odvijala u subotu, Chopra i Jonas su bili odjeveni u Ralph Lauren kreacije, baš kao i kumovi te djeveruše.

Hinduističko vjenčanje se pak održalo dan kasnije u raskošnoj Umaid Bhawan Palači u Jodhpuru. Na društvenim mrežama par je podijelio fotografije s ceremonije Mehendi koja se odvija ujutro na dan hinduističkog vjenčanja, kada se mladenki kanom ukrašavaju ruke. Za tu je prigodu Chopra odjenula tradicionalnu haljinu koju potpisuje Abu Jani Sandeep Khosla.

Priyanka Chopra i Nick Jonas

Priyanka Chopra i Nick Jonas

Četverodnevno vjenčanje 36-godišnje glumice i i 26-godišnjeg američkog pjevača okrunjeno je hinudističkom ceremonijom, gdje su mladenci prvo izmijenili cvjetne vijence, a zatim izrekli svoje zavjete ispred svete vatre i svećenika, a obred je završio tako što je mladoženja stavio crveni pigmentni prah mladenki na čelo.

Priyanka Chopra i Nick Jonas

Priyanka Chopra i Nick Jonas

Tradicionalno indijsko vjenčanje, baš kako je i običaj, je bilo puno sjaja, raskoši i plesa, a završilo je vatrometom. Divno!

Priyanka Chopra i Nick Jonas

Piše: V.S.
Foto: Profimedia/Instagram

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh