Koliko bi zapravo koštali ovi televizijski stanovi?

Seks i grad
20.03.2017.

Je li Carrie Bradshaw stvarno mogla priuštiti svoj stan?

Časopis The New York Post napravio je malo istraživanje koje otkriva koliko bi danas na tržištu koštali neki od  najpoznatijih televizijskih stanova. Jesu li si ovi likovi i mogli priuštiti svoje domove, pogađamo u nastavku.

Stan Carrie Bradshaw u “Seksu i gradu”

Naša omiljena fiktivna modna ikona Carrie Bradshaw za svoj slatki stan u seriji navodno je plaćala 700 dolara mjesečno. No njezin stan na Manhattanu danas bi mjesečno koštao sigurno između  $2,500 i $2,900. A ako u obzir uzmemo da je njezin ormar skoro veličine dodatne sobe, cifra bi možda mogla dosegnuti i tri i pol tisuće dolara.

 

Seks i grad

 

 

Glavni stan u seriji “Kako sam upoznao vašu majku”

Stan u  kojem su u  nekom trenutku živjeli skoro svi junaci ovog popularnog sit-coma nalazi se u njujorškoj Upper West Side četvrti. Stanovi (ovaj ima dvije sobe) u tom dijelu New Yorka mjesečno se iznajmljuju po tarifi od  $2,500-$3,000.

 

HOW I MET YOUR MOTHER

 

 

Monicin stan u “Prijateljima”

Nasuprot relativno malenog stana Chandlera i Joeya nalazi se poprilično velik stan u kojem su većinu serije živjele Monica i Rachel. Monica je taj stan naslijedila od svoje bake, ali da nije imala tu sreću, za ovaj komad nekretnine na Manhattanu morala bi mjesečno izdvojiti čak  $3,400. No zbog velike terase koju ovaj stan uključuje cijena njihovog stana na stvarnom tržištu mogla bi dosegnuti i $4,000, a i dečki preko puta izdvojili bi tek tisuću manje za svoj.

 

Foto: Profimedia
N.K.

Preporučujemo

Pročitajte i...

Životne lekcije koje smo naučili od Samanthe Jones

Izdvojili smo 15 životnih lekcija kojima nas je naučila iskrena, otvorena, samopouzdana i uspješna Samantha

Tri genijalna Instagram profila posvećena modi iz filmova i serija

Otkrili smo tri sjajna Instagram profila posvećena modi u serijama "Dadilja" i "Seks i grad" te filmskom serijalu "Harry Potter"

Airbnb nudi nezaboravno iskustvo kupovine cipela sa Sarom Jessicom Parker

Ako cijeli život sanjate o šopingu i druženju s najpopularnijom Njujorčankom, online platforma Airbnb nudi vam mogućnost da ostvarite svoje snove

25 kombinacija Rachel Green koje bismo voljeli nositi i danas

TV serija "Prijatelji" jedna je od najpopularnijih u povijesti televizije, a jedna od njezinih junakinja, Rachel Green, koju je utjelovila Jennifer Aniston postala je poznata po svojoj frizuri, ali i odjevnim kombinacijama koje bismo rado nosili i danas

Top 5 najgledanijih serija na Netflixu

Saznajte što ljudi diljem svijeta najviše gledaju

Courteney Cox odbila je ulogu Rachel u "Prijateljima"

Glumica je priznala da je tek kasnije uspjela dobiti ulogu Monice Geller

▲ Povratak na vrh