Koliko bi zapravo koštali ovi televizijski stanovi?

Seks i grad
20.03.2017.

Je li Carrie Bradshaw stvarno mogla priuštiti svoj stan?

Časopis The New York Post napravio je malo istraživanje koje otkriva koliko bi danas na tržištu koštali neki od  najpoznatijih televizijskih stanova. Jesu li si ovi likovi i mogli priuštiti svoje domove, pogađamo u nastavku.

Stan Carrie Bradshaw u “Seksu i gradu”

Naša omiljena fiktivna modna ikona Carrie Bradshaw za svoj slatki stan u seriji navodno je plaćala 700 dolara mjesečno. No njezin stan na Manhattanu danas bi mjesečno koštao sigurno između  $2,500 i $2,900. A ako u obzir uzmemo da je njezin ormar skoro veličine dodatne sobe, cifra bi možda mogla dosegnuti i tri i pol tisuće dolara.

 

Seks i grad

 

 

Glavni stan u seriji “Kako sam upoznao vašu majku”

Stan u  kojem su u  nekom trenutku živjeli skoro svi junaci ovog popularnog sit-coma nalazi se u njujorškoj Upper West Side četvrti. Stanovi (ovaj ima dvije sobe) u tom dijelu New Yorka mjesečno se iznajmljuju po tarifi od  $2,500-$3,000.

 

HOW I MET YOUR MOTHER

 

 

Monicin stan u “Prijateljima”

Nasuprot relativno malenog stana Chandlera i Joeya nalazi se poprilično velik stan u kojem su većinu serije živjele Monica i Rachel. Monica je taj stan naslijedila od svoje bake, ali da nije imala tu sreću, za ovaj komad nekretnine na Manhattanu morala bi mjesečno izdvojiti čak  $3,400. No zbog velike terase koju ovaj stan uključuje cijena njihovog stana na stvarnom tržištu mogla bi dosegnuti i $4,000, a i dečki preko puta izdvojili bi tek tisuću manje za svoj.

 

Foto: Profimedia
N.K.

Preporučujemo

Pročitajte i...

Top 5 najgledanijih serija na Netflixu

Saznajte što ljudi diljem svijeta najviše gledaju

Courteney Cox odbila je ulogu Rachel u "Prijateljima"

Glumica je priznala da je tek kasnije uspjela dobiti ulogu Monice Geller

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker o novom nastavku "Seksa i grada"

Hoćemo li napokon dočekati i taj dan?

Zavirite u multimilijunsku vilu pjevačice Adele

Pjevačica je pronašla svoj dom iz snova!

3 brza trika da se osjećamo sretniji

Komplimenti, pomoć dugima, ljubav prijatelja i obitelji… samo su neki od sastavnih dijelova našeg života koji nas čine sretnijima. Zaboravili ste na njih?

Ne mari za nebitne stvari!

Žene su sklone same sebi zakomplicirati život i nametnuti obveze koje ne mogu izdržati. Kada počnu ‘pucati po šavu’ već je prekasno, stoga je najbolje ‘trenirati’ kako se ne zamarati nebitnim stvarima

▲ Povratak na vrh