Očaravajući njujorški stan Diane Keaton prodaje se za 17.5 milijuna dolara

30.03.2018.

Glumica Diane Keaton je velika ljubiteljica arhitekture i dizajna interijera, a ovaj stan je definitivno dokaz za to

Kada je imala 30 godina, upravo nakon što je odradila svoju vjerojatno nazapamćeniju ulogu, onu Annie Hall u istoimenom filmu Woodyja Allena, Diane Keaton je odlučila kupiti veliki penthouse na Manhattanu. Nije poznato koliko ga je tada platila, no kroz sve je ove godine u njega itekako puno uložila.

“Prozori su bili sa svih strana. Sve je bilo širom otvoreno. To je bio početak mog iskrenog interesa za arhitekturu,” rekla je Keaton o ovom stanu. I doista, količina svjetlosti koja ga ispunjava je zapanjujuća.

Stan ima privatni lift, knjižnicu obloženu drvom, kuhinju veličine prosječnog njujorškog stana i raskošnu dnevnu sobu povezanu s formalnom blagovaonicom. Spavaća soba ima raskošan krevet i vlastiti kućni ured, a pogled iz nje se pruža na park.

 

 

Keaton je iz stana iselila 2012. kada su ga kupili Lawrence i Constance Slaughter za 13.5. milijuna dolara, a sada ga prodaju za čak 17.5 milijuna. Cijena je paprena jer osim prestižne lokacije i raskošnog interijera, plaćate i zgradu u kojoj su između ostalih živjeli Demi Moore, Steven Spielberg, Donna Karan, Tiger Woods i Steve Martin.

Piše: N.B.
Foto: Corcoran

Preporučujemo

Pročitajte i...

Kako stilizirati biljke u interijeru?

Nekoliko ideja koje će podignuti izgled prostora

New York City u borbi za prirodnu kosu

Korak naprijed protiv diskriminacije

Njujorške trendseterice obožavaju karirana odijela

Uzorak koji nam nikada neće dosaditi

Michelle Obama obara s nogu u Balenciaga čizmama

Michelle u nikad provokativnijem izdanju

▲ Povratak na vrh