Cinestar pod opsadom žena, tražila se karta više!

03.07.2015.

Prezgodni frajeri na sinoćnjoj su CineLady projekciji plesno-erotskim pokretima izludili posjetiteljice kina

Savršeno isklesani plesači slovenske erotsko-plesne skupine Total Knockout iznenadili su posjetiteljice CineStar kina u Branimir centru i pružili im najnevjerojatniju noć za pamćenje! Užarena atmosfera cije­lu je večer bila na vrhuncu i izazvala potpuno oduševljene žena svih dobnih skupina, a tražila se i ulaznica više!

Senzualnim su plesom i seksi tijelima potpuno zaludili posjetiteljice od kojih su neke na sinoćnju CineLady projekciju došle proslaviti djevojačku večer i ludo se zabaviti!

Plesači su se presvlačili čak nekoliko puta tijekom večeri, izazivajući žene seksi uniformama u ulozi vatrogasaca, kauboja i zločestih gangstera.

 

IMG_2225 IMG_2230 IMG_2262

 

Ovu ultimativnu žensku zabavu organizirali su distributer filma Blitz film i video i CineStar kina, promovirajući tako film Čarobni Mike XXL na najbolji mogući način!

CineLady projekciju, u potrazi za dobrim provodom, nisu zaobišle ni poznate Hrvatice! Tako smo sinoć mogli vidjeti RTL-ove voditeljice Anu Strizić i Teu Blažević, sestre Ivanu i Jasnu Nanut, dizajnericu Di­janu Viljevac i pjevačicu Ivu Herceg, oduševljene atmosferom i zgod­nim plesačima!

Film Čarobni Mike XXL već danas igra u svim CineStar kinima, stoga požurite po svoje ulaznice jer vas na velikom platnu očekuje ono što su brojne djevojke i žene sinoć uživo gledale – znojna muška, savrše­no isklesana tijela, nevjerojatni plesni pokreti, fenomenalna koreogra­fija i vrhunsko skidanje!

 

IMG_2186

 

Pridružite se i na idućoj CineLady projekciji u kolovozu, gdje će uz projekciju filma Kaos u glavi (Trainwreck) posjetiteljice također do­čekati atraktivni pokloni i prava ženska zabava!

CineLady projekcija održava se svaki mjesec, a donosi posebnu pro­jekciju najatraktivnijeg ženskog filma.

Ako želite osvojiti kartu za kino-predstavu Magic Mike XXL, za termine od danas do nadalje u Cinestar kinima u Zagrebu, pošaljite nam svoje kontakt podatke s predznakom “Čarobni Mike XXL” u inboks službene Facebook stranice ELLE CROATIA  s terminom kada biste s pratnjom došli uživati u projekciji. Darujemo tri puta po dvije ulaznice.

 

MMXXL-05742r

Fotografije: press

Preporučujemo

Pročitajte i...

Amber Heard

Amber Heard zasjala na premijeri filma

Lijepa glumica zasjenila je muške kolege iz filma "Magic Mike XXL"

ELLE Kalendar: gdje se opustiti i zabaviti u narednih tjedan dana?

Koje nam se izložbe, koncerti, predstave i festivali smiješe od 23. do 30. kolovoza?

Mlada aktivistica zaplovljava preko Atlantika

Greta Thunberg se otisnula, a njezino putovanje možete pratiti uživo

Mračna tajna tvornica trapera šokirala modni svijet

Radnice prisiljene na seksualne odnose s šefovima

▲ Povratak na vrh