Elleov 16. rođendan uz Lancôme viziju ženske sreće

08.11.2018.

Lancôme je na ovogodišnjem Elle Style Awardsu podržao kategoriju najboljeg dizajnera i dobitnicu Kseniju Vrbanić

Na rođendanskoj proslavi časopisa Elle i prestižnoj svečanosti mode i stila, Elle Style Awards, pridružio nam se i brand Lancôme.

U divnom okruženju hotela Esplanade i uz drage goste, Lancôme je podržao kategoriju najboljeg dizajnera i dobitnicu Kseniju Vrbanić, te sve uzvanike iznenadio sa malom gestom koja utjelovljuje viziju branda, a to je dijeljenje sreće i radosti sa drugima.

Elegantne i profinjene gošće poput glumica Ecije Ojdanić i Judite Franković te poznatih blogerica Marije Nikšić i Sandre Čuljak, potvrdile su da je La Vie Est Belle miris jedan od njihovih omiljenih, što ne iznenađuje budući je ovaj gurmanski miris od samog početka dosegnuo kultni status.

Lancôme svojom vizijom o sreći još jednom potvrđuje svoju duboku i iskrenu povezanost sa ženama, kao i viziju univerzalne, slobodoumne ženstvenosti, koju La Vie Est Belle tako prekrasno utjelovljuje. Jedan od načina na koji to čini je i samim dizajnom bočice, koji se temelji na ideji Armanda Petitjeana iz 1949. godine o ženskom osmijehu koji izgleda kao da je ugraviran u kristalnu svjetlost.

Tekst: promo

Fotografije: Sanja Jagatić, Robert Gašpert, Filip Hofer, Dražen Kokorić

Pročitajte i...

Zavirite u hotel čiji interijer potpisuje dobitnica ovogodišnje nagrade Elle Style Awards

Nagradu za dizajn interijera ove smo godine uručili Editi Geci, koja nas je oduševila uređenjem rovinjskog hotela Melegran

Elegancija art decoa očarala slavne na dodjeli Elle Style Awards

Posebna experience zona vjerno je u centar Zagreba prenijela eleganciju art decoa kojoj nisu odoljeli ni Slavko Sobin, Iva Šulentić, Ecija Ojdanić, Rita Rumora, Korana Gvozdić i još mnogi drugi

▲ Povratak na vrh