Kako postati najbolja verzija sebe?

11.03.2018.

Nismo li već svi dosad prekršili svoje novogodišnje odluke? Naravno da jesmo, i neka smo

Smršavjet ću, ustajat ću svaki dan u 6 sati i ići trčati, neću popiti čašicu alkohola. Sve zvuči odlično i zdravo, ali teško je održati nešto u ćemo nema zabave niti naše autentičnosti.

Stoga, donesite odluku da ćete učiniti nešto kako biste postali najbolja verzija sebe, nebitno je li 1. siječnja ili bilo koji drugi u godini. Najvažnije, svaku odluku prekršite ako osjetite da nestaje vaša autentičnost.

Vizualizirajte!

Razmislite kako izgleda najbolja verzija vas. Najvažnije je da to bude vaša ideja o tome tko želite biti. Ostali ljudi će uvijek imati očekivanja, ali najbolja verzija počinje od vas, a ne od njih. U viziju ubacite da ćete sebe u svakoj verziji voljeti i da ćete prestati sumnjati u sebe.

Učinite nešto korisno svaki dan!

Uspješne žene znaju da se dani ne uzimaju zdravo za gotovo. Pripremite se za dan i tjedan unaprijed. Želite li poboljšati svoju karijeru onda trebate raditi i izvan radnog vremena. To naravno možete započeti s nekim malim promjenama pa umjesto čitanja beletristike, možete čitati neku knjigu koja će vas inspirirati i motivirati.

Da bi uspjeli, trebate biti jedan korak ispred. Trebate svježe ideje i razumjeti svoje područje više nego itko drugi. I jedini način na koji to možete učiniti je uzimanje vremena za to.

Riskirajte!

Ne možete očekivati da će vam se život promijeniti ako ponekad ne riskirate, igranje na sigurno rijetko će vam donijeti promjene. Ne dopustite da vas strah zbog nedostatka novca zadrži. Nikad ne znate, dobivanje otkaza može vam promijeniti život na bolje. Život je u rizicima i promjenama.

Prihvatite svoje neuspjehe!

Iako teško prihvaćamo neuspjehe, oni su jedan od načina dolazaka do uspjeha i rasta. Ako ne prihvaćate neuspjehe ili jednostavno odustanete, neće moći postati najbolja verzija sebe. Život se sastoji od njih i trebamo ih koristiti kako bismo našli nova, a često i bolja rješenja. Stoga, napravite grešku, pronađite rješenje i nemojte dopustiti da vas to obeshrabri.

Budite netko kome biste se i sami divili!

Ova odluka neka dotakne svaki aspekt vašeg života. Budite ljubazni, odgovorni i pristupačni. Pretpostavljamo da najbolja verzija vas neće biti sebična zato pomozite drugima. Neka i oni postanu najbolje verzija sebe.

Piše: A.D.
Foto:  Arnel HasanovicFlaunter .com on Unsplash

Preporučujemo

Pročitajte i...

Claire Foy potpuno se transformirala za ulogu u novom filmu

Poznata glumica Claire Foy izgleda neprepoznatljivo u traileru za film The Girl In The Spider’s Web

10 Instagram profila posvećenih jogi koji će vas inspirirati da i sami svakodnevno vježbate

Izdvojili smo odlične profile s kojih i sami svakodnevno crpimo inspiraicju za vježbanje

12 romantičnih filmova koje morate pogledati ove godine

Ljeto je savršeno vrijeme za romantične filmove!

Uskoro stiže treći nastavak filma "Plavuša s Harvarda" ?

Punih 15 godina nakon drugog nastavka simpatične komedije "Plavuša s Harvarda" potvrđeno je da je u pripremi i treći nastavak!

30 filmova koji ovog ljeta stižu u kina

Što nas očekuje u kinima u nadolazećim ljetnim mjesecima?

Zašto biste vikendom trebali izbjegavati alarm?

Rezultati novog istraživanja pokazali su zašto se preporučuje da vikendom izbjegavate alarme

▲ Povratak na vrh