Kako postati najbolja verzija sebe?

11.03.2018.

Nismo li već svi dosad prekršili svoje novogodišnje odluke? Naravno da jesmo, i neka smo

Smršavjet ću, ustajat ću svaki dan u 6 sati i ići trčati, neću popiti čašicu alkohola. Sve zvuči odlično i zdravo, ali teško je održati nešto u ćemo nema zabave niti naše autentičnosti.

Stoga, donesite odluku da ćete učiniti nešto kako biste postali najbolja verzija sebe, nebitno je li 1. siječnja ili bilo koji drugi u godini. Najvažnije, svaku odluku prekršite ako osjetite da nestaje vaša autentičnost.

Vizualizirajte!

Razmislite kako izgleda najbolja verzija vas. Najvažnije je da to bude vaša ideja o tome tko želite biti. Ostali ljudi će uvijek imati očekivanja, ali najbolja verzija počinje od vas, a ne od njih. U viziju ubacite da ćete sebe u svakoj verziji voljeti i da ćete prestati sumnjati u sebe.

Učinite nešto korisno svaki dan!

Uspješne žene znaju da se dani ne uzimaju zdravo za gotovo. Pripremite se za dan i tjedan unaprijed. Želite li poboljšati svoju karijeru onda trebate raditi i izvan radnog vremena. To naravno možete započeti s nekim malim promjenama pa umjesto čitanja beletristike, možete čitati neku knjigu koja će vas inspirirati i motivirati.

Da bi uspjeli, trebate biti jedan korak ispred. Trebate svježe ideje i razumjeti svoje područje više nego itko drugi. I jedini način na koji to možete učiniti je uzimanje vremena za to.

Riskirajte!

Ne možete očekivati da će vam se život promijeniti ako ponekad ne riskirate, igranje na sigurno rijetko će vam donijeti promjene. Ne dopustite da vas strah zbog nedostatka novca zadrži. Nikad ne znate, dobivanje otkaza može vam promijeniti život na bolje. Život je u rizicima i promjenama.

Prihvatite svoje neuspjehe!

Iako teško prihvaćamo neuspjehe, oni su jedan od načina dolazaka do uspjeha i rasta. Ako ne prihvaćate neuspjehe ili jednostavno odustanete, neće moći postati najbolja verzija sebe. Život se sastoji od njih i trebamo ih koristiti kako bismo našli nova, a često i bolja rješenja. Stoga, napravite grešku, pronađite rješenje i nemojte dopustiti da vas to obeshrabri.

Budite netko kome biste se i sami divili!

Ova odluka neka dotakne svaki aspekt vašeg života. Budite ljubazni, odgovorni i pristupačni. Pretpostavljamo da najbolja verzija vas neće biti sebična zato pomozite drugima. Neka i oni postanu najbolje verzija sebe.

Piše: A.D.
Foto:  Arnel HasanovicFlaunter .com on Unsplash

Preporučujemo

Pročitajte i...

10 poklona koji će oduševiti sve filmofile

Ako ste u potrazi za poklonima za prijatelja koji obožava filmove, na pravom ste mjestu!

Stigao je trailer za drugu sezonu uzbudljive Netflixove Sabrine, male vještice

Druga sezona serije "The Chilling Adventures of Sabrina" donosi brojna iznenađenja

10 romantičnih filmova koji su obilježili godinu

Otkrijte ljubavne priče uz koje smo se smijali i plakali u 2018. godini

Cosmopolitan vam uz pretplatu daruje liniju HYDRA PATCH Kozmetike Afrodita!

Neka vaša koža zablista uz Hydra Patch – znanost hidratacije! Pretplatite se na magazin Cosmopolitan i poklonit ćemo vam liniju HYDRA PATCH Kozmetike Afrodita. Požurite jer ponuda vrijedi do 5. prosinca 2018. godine!

▲ Povratak na vrh