Kako to izgleda kada me odjene modna blogerica

30.07.2019.

3 outfita - spoj sporta i elegancije

Milijun puta u danu pomislim kako je život baš jedno prekrasno mjesto. Sigurno si sada mislite:  „Kako to misli da je život mjesto?“ Jednostavno. Bili ovdje ili bili ondje. Koordinate su u ovom slučaju nebitne. Zemljopisne dužine i širine su, u ovom slučaju, samo orijentacija za one koji nas trebaju naći i s kojima se trebamo susresti. Gdje god bili, nosimo sa sobom ono što i tko jesmo.  S nama je „mi“ na svakom mjestu na koje kročimo nogom, na svakom mjestu koje doživimo osjetilima. I zato je važno da u svakom trenutku, u svijetu u kojem možemo biti svašta, budemo onakvi kakvi zaista jesmo. Prirodni, jedinstveni, originalni. I zato je život za mene mjesto. Mjesto u dubini mog bića, čarolija na kojoj sam zahvalna, svaki dan.

 

 

Zahvalna sam na svim divnim ljudima koji su me dotaknuli svojim emocijama, znanjem, iskustvom, hrabrošću, uspjehom i smijehom. Na svima koje sam upoznala na tom „mjestu“. I sve upravo spomenuto, povezano u jednu životno iskustvenu sinergiju, pretočeno je u video uradak u kojemu ćete vidjeti kako to izgleda kada vam netko sa znanjem, voljom i jasnom idejom govori o nečemu, u što zaista vjeruje. Ana Bacinger, modna blogerica i vlasnica bloga Little fashion paradise odabrala je za mene tri adidas outfita u kojima je spojila sport i eleganciju. Na Anin modni recept dodala sam još prstohvat obožavanja i deset žlica subjektivne emocije (budući da sam pripadnik vrste – obožavatelji brenda adidas originals). Sada ste vi na redu da nakon što pogledate video, (pr)ocijenite sami koliko smo bile uspješne u prenošenju energije koju adidas šalje desetljećima.

 

 

U videu, u sva tri outfita, nosim nove Supercourt tenisice koje su na tržištu već opisane kao tenisice koje pobuđuju zanimanje promatrača. Kako i ne bi kada  adidas Home of Classics Supercourt model predstavlja desetljeća iskustva na sportskim terenima, tako vješto i magično uzimajući elemente dizajna iz arhive u modernu ekspresiju klasičnog stila.

 

Autor: Martina Družinec

Fotografija: Instagram, Privatni album

Preporučujemo

Pročitajte i...

Otkriveno što se krije u misterioznim Prada x Adidas vrećicama

Prvi modeli kolaboracije uskoro u trgovinama!

Upoznajte Nikicu Jurkovića

Umjetnik čiji izričaj odražava energiju modnog brenda

Nove bijele tenisice potpuno su osvojile domaću modnu blogericu

Ana Bacinger u tri različita dnevna ljetna outfita

Shine the Light on the Night: Welcome adidas Nite Jogger

Mnogo je razloga zbog kojih je noć najinspirativnije doba dana

▲ Povratak na vrh