Make-up mogulica Charlotte Tilbury donirala golemu svotu ženama koje su preživjele rat

13.05.2019.

Hvale vrijedno djelo!

Charlotte Tilbury je od 2016. godine globalni veleposlanik u organizaciji Women for Women International, a ovaj je tjedan donirala veliku svotu za humanitarnu udrugu.

1 milijun funti je obećano izravno organizaciji, koja radi na osnaživanju žena koje su preživjele rat, pružajući ključno obrazovanje i obuku.

Upis u dugogodišnji program dobrotvorne udruge pruža siromašnim ženama vještine potrebne za samostalan napredak nakon napuštanja najopasnijih zona sukoba na svijetu, od upravljanja novcem do zdravstvenog obrazovanja i društvenih vještina za izgradnju zajednice.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charlotte Tilbury, MBE (@ctilburymakeup) on May 8, 2019 at 7:46pm PDT

 

“Podrška Charlotte Tilbury pomogla je stotinama žena koje su preživjele rat preći iz našeg dugogodišnjeg programa obuke s znanjem i vještinama potrebnim za prelazak iz krize i siromaštva u stabilnost i samodostatnost“, rekla je Brita Fernandez Schmidt, viša potpredsjednica za globalna partnerstva udruge “Žene za žene”.

“Naše partnerstvo pomoglo je da se probudi nada u budućnost žena kojima služimo, osnažujući ih da postanu lideri i uzori u svojim zajednicama.”

Samo 22 funte košta trošak kako bi se ženama osiguralo mjesto na tečaju, a dobrotvorna organizacija je do sada pomogla preko 495.000 žena koje su preživjele rat.

Piše: N.B.
Fotografije: Instagram

Preporučujemo

Pročitajte i...

Koji je omiljeni ruž Meghan Markle?

Napokon je otkriveno kojem je to ružu vjerna Meghan Markle

Dana Budisavljević porazgovarala je s nama o novom filmskom uspjehu

Mirjana Brabec razgovarala je s nagrađivanom redateljicom

Koji je vaš modni alter ego?

Ljeto donosi novi modni đir

Elle & Borboleta: potražite ekskluzivan ljetni paket s Borboleta narukvicom

Ne propustite ekskluzivan ljetni paket časopisa Elle s narukvicom by Borboleta! Odaberite između dva modela: 'klasičnu kombinaciju' - prepoznatljiv leptir u crvenoj boji na crnom koncu ili ljetnu verziju - leptir u nježno ružičastoj boji na koncu boje mente! Jedinstveno izdanje EllexBorboleta paketa s narukvicom po cijeni od 59,90 kuna potražite na svim kioscima od 20. srpnja! I požurite jer količine su ograničene

Upoznajte Nikicu Jurkovića

Umjetnik čiji izričaj odražava energiju modnog brenda

▲ Povratak na vrh