Napokon je stigao prvi trailer druge sezone “Malih laži” s Meryl Streep!

15.04.2019.

“Male laži” se vraćaju! Ali ako ste već obožavatelj showa ili odani najnovijem članu serije , Meryl Streep, onda to vjerojatno znate. No, zasigurno želite znati da je HBO danas izdao prvi trailer za drugu sezonu serije, zajedno s službenim datumom premijere: 9. lipnja.

 

 

Ako niste vidjeli prvu sezonu, pred vama su spojleri, pa oprezno čitajte. Trejler počinje slično kao i prva sezona, uz primamljivo korištenje pjesme “Hladno malo srce”, otvaranja Michaela Kiwanuke.

 

 

Tada saznamo zajednički naziv koji nose Celeste, Bonnie, Madeline, Renata i Jane nakon smrti Perryja Wrighta (Alexander Skarsgård) u prvoj sezoni: “The Monterey Five”. Ovo ime, kaže Jane (Shailene Woodley) joj daje osjećaj kao da im je na čelu napisano što su učinile.

 

 

Meryl Streep, Skarsgårdova majka u seriji, želi znati što se točno “dogodilo te noći” kada joj je sin umro. Vrlo zabrinuta majka kaže Madeline da ne misli da će “dobiti istinu” ako je pita što se dogodilo između “Monterey Five” u noći tematske zabave koja je završila ubojstvom.

 

 

Trailer je dobro oodradio posao izgradnje neizvjesnosti o tome kako će HBO nastaviti seriju nakon završetka prve sezone. Pripremite se za 9. lipnja!

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Best dressed s dodjele nagrada Critic's Choice

Modni izvještaj s glamuroznog eventa

Konačno imamo fotografije vjenčanja Zoe Kravitz

Među njima i jedna s prijateljicama iz Big Little Lies

Vrag nosi Pradu i ... pjeva: poznati film postat će mjuzikl

Pogodite tko je napisao glazbu za njega?

Meryl Streep uskoro u filmu Stevena Soderbergha

Glumica sve češće glumi u projektima streaming servisa

Kako su glumci reagirali na finale "Big Little Lies" na Instagramu?

Zoe Kravitz i Laura Dern su svi mi kad gledamo BLL

▲ Povratak na vrh