Novi Cosmo zna što ćete (i s kim) furati ovog proljeća

26.02.2019.

Proučili smo pozorno i isprobali baš sve nadolazeće modne i beauty trendove, a proveli smo i dubinsku komparativnu analizu svih bivših frajera... I to bez ponovnog isprobavanja:) Više doznajte u ožujskom izdanju Cosmopolitana!

Postoji li neka tajna veza između odjeće i frajera i što možemo naučiti iz prošlosti s obzirom na to da su se ovo proljeće vratile biciklističke hlače, velike mašne i puf rukavi? Čini se da je isto pitanje mučilo još neke Cosmo cure koje su odlučile napraviti malo reda u svom ljubavnom ormaru i susresti se sa svim bivšim frajerima koji su im obilježili život, otići s njima na kavu, otvoreno ih pitati kako su doživljavali njihovu vezu i – ta-dam! – zašto su uopće prekinuli?

 

 

 

Da, povijest se ponavlja, ali srećom ne na isti način nego puno uzbudljivije, maštovitije i pomaknutije pa je ne treba potpuno zaboraviti. Ako ste jedni od onih koji imaju problema sa sjećanjem, zavirite u članak Jasmine Rodić i budite sretni što postoji Facebook, i to već petnaest godina, a podsjeća nas na ono što smo voljele ili još volimo.

 

 

Kada smo već kod društvenih mreža, vrijedi riješiti naš test i doznati koliko su stvarna vaša Insta-stories prijateljstva i trebate li možda dati prednost druženjima izvan ekrana. Za one kojima nedostaje zrno hrabrosti tu su i članci kako održati javni govor bez trunke treme i zamuckivanja, kako se ponašati u seks-shopu, kako konačno izaći iz yo-yo veze te ono najvažnije – kako zavoljeti sebe.

 

 

Naime, i istraživanja potvrđuju, a ne samo vaše frendice koje vas danima i noćima moraju slušati, da 60% stanovništva barem jednom u životu isproba pali/gasi vezu, što samo po sebi uopće nije loše (vidi pod pomirbeni seks), samo kada nas ne bi toliko iscrpljivalo i izluđivalo. Ok, nitko ne tvrdi da biste sve te problematične dečke s kojima se svađate i mirite trebali baciti kroz prozor. Uostalom, svaka Cosmo cura zna da je mnogo pametnije nepotrebne stvari koje su odslužile svoje (ili frajere) uredno spremiti u kutiju, zavezati mašnicu i privremeno odložiti na tavan ili podrum jer nikada ne znate kada će vam zatrebati. P. S. Ovo se nipošto ne odnosi na biciklističke hlače, ili?

 

 

Potražite novi broj Cosmopolitana na svim kioscima od 25. veljače!

 

Preporučujemo

Pročitajte i...

Novi Cosmopolitan zna kako preživjeti astrološki razlog zbog kojeg svi trenutačno dobivaju nogu!

Red zabave, red chatanja na WhatsAppu sa zgodnim frajerima, puno mode, flerta, seksa i ljepote i zrno astro-mudrosti – sve vas to čeka u novom Cosmopolitanu! Potražite novi broj na svim kioscima od 25. listopada

Vesna Pisarović zapalila je Cosmo brucošijadu!

Već je dobro poznata činjenica kako nitko ne partija kao Cosmo, a ovo je bez imalo dvojbe bio najluđi party do sada...

Gdje završava moda, a počinje stil? S Elleom u Londonu!

Slavljenički broj ELLE časopisa je na kioscima!

Počeo je Cosmopolitan Beauty Awards 2019.! Glasujte za omiljene beauty proizvode i osvojite vrijedne nagrade

Počeo je natječaj za najprestižniju beauty nagradu - Cosmopolitan Beauty Awards! Glasujte za svoje beauty favorite i osvojite make up i kozmetičke poslastice!

15 razloga za novi Cosmopolitan – potražite na svim kisocima

Novi Cosmopolitan, nova Cosmo brucošijada, novi izazovi, novi dečki, nova odjeća, novi make up i jedna super stara navika - čitanje Cosmpolitana. Potražite listopadsko izdanje na svim kioscima

▲ Povratak na vrh