Novo istraživanje otkrilo zanimljive podatke o zaljubljenim Hrvatima

12.02.2019.

Čak 35 posto ispitanika ne želi da im partneri gledaju sadržaj telefona

„Koja vam je veza važnija: mobilna ili ljubavna?“ – naslovljeno je istraživanje koje je Huawei proveo među korisnicima mobitela diljem Hrvatske u vidu nadolazećeg najromantičnijeg dana u godini.

U istraživanju koje je Huawei proveo među 2585 ispitanika, Hrvati u ljubavnim odnosima više pišu poruke nego što razgovaraju na mobitel – kojeg gotovo stalno nose sa sobom, čak i u kupaonicu i na WC, a ljubav najčešće izražavaju emojijem i to onim u obliku srca.

 

 

Da su se ljubavne igre zavođenja donekle promijenile, primjetno je iz odgovora da se nakon prvog upoznavanja, većina ispitanika najprije povezuje na društvenim mrežama (43,4%), a tek potom razmjenjuju brojeve telefona. Čak trećina ispitanika priznala je da u njihovim mobitelima postoje sadržaji koje ne bi željeli da vide njihovi partneri, pri čemu je najveći postotak takvih ispitanika bio iz grada Zagreba i okolice. Od takvih osjetljivih sadržaja, najviše se radi o izvjesnim tekstualnim porukama i tuđim fotografijama.

Općenito, ispitanici smatraju da im mobiteli u vezama služe kako bi s partnerom ostali u kontaktu, dok tek četvrtina smatra da pridonosi njihovoj bliskosti. Velika većina ispitanika se slaže da im mobiteli pomažu da ostanu u kontaktu s bližnjima.  Aplikacije za upoznavanje koristi tek svaki deseti ispitanik, dok je nešto više ispitanika prijavilo slanje eksplicitnih sadržaja svojim partnerima. Od ostalih aktivnosti, najčešće je flertanje putem mobitela, pri čemu opet prednjače ispitanici iz grada Zagreba i okolice. Svojim partnerima ispitanici pak najviše zamjeraju kada tipkaju na mobitel te igranje igrica.

 

Fotografije: Instagram/Press

Pročitajte i...

Najfiniji desert za zaljubljene

Pokažite da ljubav ide kroz želudac

Huawei P9 lite- novi dodir ljepote od sada i na vašem dlanu

Napokon je lansiran dugoiščekivani P9 Lite model!

#novamoda za online generaciju

Huawei P9 – ultimativni modni dodatak za svaki dan

Intervju: Nika Turković

Sve o novom singlu i daljnjim planovima!

Koje nadnaravne sile vladaju svijetom mode?

Vječna ljubav mode i mistike

▲ Povratak na vrh