Pogledajte filmove jedinstvenog projekta Frooom

28.10.2015.

Ne propustite: povedite klince i posjetite Otvoreni dan izvanškolskog filmskog programa Frooom, 28. listopada u 17 sati, u zagrebačkoj Osnovnoj školi Dr. Ivana Merza

Niz obrazovnih radionica za djecu neobičnog naziva Frooom, koji se već godinama održavaju diljem Hrvatske, jedan je od najinovativnijih obrazovnih programa u našoj zemlji.

Posvećen kulturi, umjetnosti, medijima i multimediji, a posve prilagođen osnovnoškolskom i srednješkolskom uzrastu, Frooom je od svojih početaka i od strane struke, ali i same djece, te njihovih roditelja, prepoznat kao sadržaj zbog kojeg i odrasli požele ponovo biti djeca i pridružiti se ovim radionicama.

Udruga Bacači sjenki, unutar koje je razvijen ovaj jedinstven obrazovni program poziva sve odrasle i neodrasle Zagrepčane da im se pridruže u srijedu 28. listopada, u zagrebačkoj osnovnoj školi Dr. Ivana Merza i pogledaju najnoviju filmsku reviju ovog jedinstvenog i prijeko potrebnog projekta.

Program otvorenog dana Froooma

počinje u 17 sati filmskom revijom na kojoj će se prikazati najbolji filmovi nastali na radionici u sezoni 2014/2015. Projekciji u prethodi kratka poduka iz stare kineske vještine upravljanja zoetropom: na nju su pozvani svi zaljubljenici u tu napravu, ali i oni koji ne znaju o čemu se radi a žele naučiti. Nakon filmova Frooomovci pozivaju posjetitelje da im se pridruže na razgovoru i opuštanju te na taj način saznaju kakva je to magija koja već četiri godine na Frooomu nastaje.

Program:

Srijeda, 28. listopada, u 17 sati
Osnovna škola Dr. Ivan Merz, Račkoga 4, Zagreb

16h – radionica animacije zoetropom
17h – filmska revija Frooom
18h – predstavljanje Froooma kao odgojno-obrazovnog programa uz druženje

Fotografije i tekst: press

Pročitajte i...

Novi modni hommage luksuznog brenda Davidu Bowieju

Hugo Loves Bowie posveta je  omiljenom pjevaču na 4. godišnjicu smrti

Matija Cvek, Mare Milin i Matija Dedić predstavili art video priču koja ulijeva nadu i zacjeljuje!

"Nasloni se" nova je pop balada Matije Cveka u suradnji s eminentnim pijanistom Matijom Dedićem za koju spot potpisuje poznata fotografkinja Mare Milin

Alternativne oskarovske nominacije

... budući da američka Akademija nije napravila svoj posao

▲ Povratak na vrh