Princeza Diana će se pojaviti u trećoj sezoni serije “The Crown”

26.01.2018.

Producenti Netflixove serije The Crown potvrdili su da će se lik princeze Diane od Walesa pojaviti pred kraj treće sezone dok će sasvim dominirati u četvrtoj i još neslužbenoj petoj sezoni

Treća sezona će započeti s 1964. godinom koja će pratiti razdoblje kada je premijer Ujedinjenog Kraljevstva bio Harold Wilson kao i s prikazom rođenja kraljičinog četvrtog djeteta, princa Edwarda. U trećoj sezoni će se pojaviti i Camilla Parker Bowles.

Glavni likovi će biti promijenjeni pa će tako Claire Foy koja je utjelovila kraljicu Elizabetu zamijeniti Olivia Colman, Matta Smitha koji je utjelovio princa Philipa će zamijeniti Paul Bettany dok će Vanessu Kirby koja je utjelovila princezu Margaret zamijeniti Helena Bonham Carter. Još nije otkriveno tko će utjeloviti lik princeze Diane.

Glavni urednik Netflixa, Ted Sarandos prošle godine je potvrdio da će serija The Crown trajati šest sezona koje će obuhvaćati cijeli dosadašnji kraljičin život.

Točan datum prikazivanja treće sezone nije objavljen, ali se pretpostavlja da će treća sezona kao i prve dvije sezone biti prikazana krajem 2018. godine.

Piše: Pola Križevac
Foto: Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh