Nosite ružičastu na cool način

05.02.2020.

Lui Jo ružičasti outfiti

 

 

Svi mi volimo ružičastu boju u određenoj mjeri, bilo da se radi o cvijetu, zalasku sunca, boji ruža za usne, modnom detalju ili pak cijeloj odjevnoj kombinaciji. U današnje vrijeme često nemamo hrabrosti nositi ružičaste odjevne predmete nego radije biramo crnu, sivu, bijelu, krem ili pak zagasite boje koje nam daju osjećaj sigurnosti jer na taj način se ne izdvajamo iz mase. Liu Jo ove je sezone predstavio kolekciju cool ružičastih komada koje možete kombinirati u poslovnim, ležernim ili elegantnim prilikama.

 

Ako volite igrati na sigurno tada možete osvježiti svoju odjevnu kombinaciju samo jednim Liu Jo artiklom u ružičastoj boji poput male modne torbice s uzorkom zmije, jednostavnim tenisicama ili pak onima s animal uzorkom, majicom s printom ili jednostavnim blejzerom od satena.

 

 

Za odvažne trendseterice prilažemo nekoliko cjelokupnih Liu Jo modnih outfita koji vam mogu poslužiti kao inspiracija. Neovisno o tome kojem tipu pripadate i da li ćete odabrati samo jedan modni komad ili se odjenuti u ružičasto od glave do pete, pravilo je da pravila nema, osim da ove sezone ružičastu nosite na cool način.

 

 

Novu kolekciju potražite u Liu Jo dućanima ili na www.fashionandfriends.hr!

Tekst i fotografije: Promo

Pročitajte i...

SAME CHANCES by Story

Inspirativne priče lifestyle tjednika Story koje promiču ravnopravnost, solidarnost, slobodu i izražavanje, jednake šanse za sve

INOVATIVAN I ENERGIČAN POKRET UZ REEBOK “ZIG KINETICU“

"Sport the Unexpected" kampanja godine uz Conora McGregora očekivano mijenja u neočekivano

Nova Guess Jeans kolekcija zrači bojama

Naglašana silueta, neonska energija i novi materijali za novu sezonu

Police x Lewis Hamilton

Kampanja prestavljena u suradnji s poznatim fotografom Rankinom

▲ Povratak na vrh