Nova kolekcija vjenčanica Sandre Haddad stvorena je za romantičarke

14.11.2017.

Bajkoviti snovi vječitih romantičarki postat će stvarnost zahvaljujući haljinama ove dizajnerice, koja u svom prepoznatljivom stilu kreira ženstvene modele kojima su glavne karakteristike lepršavost i nježnost

Nova kolekcija bit će prepoznata po laganim vjenčanicama “A” kroja s korzetom kao gornjim dijelom. Tim modelom koji naglašava struk, podiže grudi i otkriva ramena ističe se ženstvenost, a kako se njime podižu i ispravljaju ramena, mladenka će na svoj najvažniji dan u životu osim nježnošću i ženstvenošću, zračiti i samopouzdanjem. Sve modele haljina iz ove kolekcija krase vrhunski materijali poput najfinije čipke, prozračnog tila i svile, a osim tradicionalne bijele boje tu je i boja šampanjca te sve popularnija boja pudera.

Trenutno najtraženiji Sandrin model je lepršava vjenčanica u pastelnim nijansama ukrašena decentnim laticama cvijeća koji su ručno ušiveni na vjenčanice. Novitet koji donosi ova kolekcija su i vjenčići za kosu napravljeni od najljepših latica cvijeća te su usklađeni sa svakom vjenčanicom u kolekciji.

Sama autorica za svoju novu kolekciju kaže da je romantična, sanjiva, čarobna, vilinska, nježna i bajkovita, a posebno je ponosna na udobnost haljina te naglašava kako će u svim modelima mladenke moći plesati cijelu večer.

Više informacija o Sandrinoj novoj kolekciji možete pronaći na njenoj službenoj internetskoj, Facebook te Instagram stranici, a kako bi svaka mladenka imala vremena za uživanje u odabiru ovih nježnih vjenčanica, dovoljno je rezervirati termin za isprobavanje u salonu Sandre Haddad, na adresi Zagrebačka cesta 128 u Zagrebu.

Tekst: PR
Model: Darija Gabrić
Make up: Mia Bator
Foto: Sanja Lydia Kulušić

Preporučujemo

Pročitajte i...

Neuobičajene vjenčanice za nekonvencionalne mladenke

Napravite odmak od klasičnih voluminoznih krojeva i odaberite neku od modernih verzija vjenčanice

Najljepše vjenčanice iz najnovijih kolekcija

Nakon modnog mjeseca održan je tjedan vjenčanica u New Yorku gdje smo u novim kolekcijama vidjli doista divne vjenčanice

20 vjenčanica iz jesenskih kolekcija koje će vas oduševiti

Izdvojili smo 20 divnih vjenčanica iz jesenskih kolekcija koje su nas oduševile na prvi pogled

Minimalizam i vjenčanice - mogu li zajedno?

Diana Viljevac predstavlja prvu kolekciju vjenčanica za sezonu proljeće/ljeto 2017.

Potpuno netipična kampanja vjenčanica

Nove tehnologije i modna fotografija kao unikatan temelj nove kolekcije Alduk vjenčanica

▲ Povratak na vrh