Sensa pretplatnicima daruje knjigu ‘Puni krug’ Tomice Šćavina

20.07.2018.

Knjiga objedinjuje njezine najbolje kolumne objavljene u magazinu Sensa

Tomica Šćavina jedna je od naših najuglednijih psihologinja koja već više od deset godina svojim kolumnama savjetuje, budi i nadahnjuje čitateljice Sense. U ovoj je vrijednoj zbirci probrala ono najbolje, tekstove koji su ostavili najviše traga – dotaknuli mnoga srca i prokrčili put do nekih novih obzora. ‘Puni krug’ možete čitati redoslijedom koji poželite, ovisno o onom što vas trenutno zaokuplja, a životne teme i tečan, pristupačan stil pisanja jamstvo su da ćete za ovom knjigom često posezati. I nemojte se začuditi ako u svakom tekstu prepoznate djelić sebe. Ta su mjesta prepoznavanja dragocjena, ona su svjetiljke na putu prema svjesnijem i ispunjenijem životu.

Knjigu možete nabaviti na kioscima Tiska i u Tisak media knjižarama, a u njenoj realizaciji sudjelovali su Jamnica i Grad Vodice.

Svi koji se pretplate na časopis Sensa na poklon će dobiti ovaj dar u vrijednosti od 79 kuna.

Piše: promo

Foto: promo

Preporučujemo

Pročitajte i...

Kako je bilo na 9. Sensa danu?

Park Maksimir ove je nedjelje, već 9. godinu zaredom u organizaciji magazina Sensa ponovno postao "livada iz sna"

Mentalno se opustite i pokrenite vitalnu energiju tijela na Sensa Yoga & Vitality Retreatu na Ižu

Još su samo dva tjedna do Sensa Yoga & Vitality Retreata koji će se održati u hotelu Korinjak na otoku Ižu od 31. svibnja do 2. lipnja 2019. Voditeljica retreata Senka Ljubić, učiteljica joge i dugogodišnja suradnica Sense, pripremila vam je zanimljiv program. Proučite ga i požurite s prijavama...

Svibanjska Sensa nam je stigla...

Najljepši mjesec u godini nam je stigao, a s njim i novi broj najljepšeg časopisa

▲ Povratak na vrh