Sensa pretplatnicima daruje knjigu ‘Puni krug’ Tomice Šćavina

20.07.2018.

Knjiga objedinjuje njezine najbolje kolumne objavljene u magazinu Sensa

Tomica Šćavina jedna je od naših najuglednijih psihologinja koja već više od deset godina svojim kolumnama savjetuje, budi i nadahnjuje čitateljice Sense. U ovoj je vrijednoj zbirci probrala ono najbolje, tekstove koji su ostavili najviše traga – dotaknuli mnoga srca i prokrčili put do nekih novih obzora. ‘Puni krug’ možete čitati redoslijedom koji poželite, ovisno o onom što vas trenutno zaokuplja, a životne teme i tečan, pristupačan stil pisanja jamstvo su da ćete za ovom knjigom često posezati. I nemojte se začuditi ako u svakom tekstu prepoznate djelić sebe. Ta su mjesta prepoznavanja dragocjena, ona su svjetiljke na putu prema svjesnijem i ispunjenijem životu.

Knjigu možete nabaviti na kioscima Tiska i u Tisak media knjižarama, a u njenoj realizaciji sudjelovali su Jamnica i Grad Vodice.

Svi koji se pretplate na časopis Sensa na poklon će dobiti ovaj dar u vrijednosti od 79 kuna.

Piše: promo

Foto: promo

Preporučujemo

Pročitajte i...

21. Sensa vikend u Vuglec Bregu u Krapini je RASPRODAN

21. Sensa vikend u Vuglec Bregu u Krapini je RASPRODAN!

Dođite na 21. Sensa vikend!

Snaga za promjenu je u vama, dopustite joj da izađe na površinu! Pridružite nam se od 5. do 7. travnja na 21. Sensa vikendu u Vuglec Bregu u Krapini.

Stigla je nova Sensa - najljepši vjesnik proljeća!

Od danas je na kioscima nova Sensa. Pročitajte što vam donosi novi broj u inspirativnom Pismu urednice, a sve nove pretplatnike magazin Sensa i kozmetički brend Jane Iredale daruju čarobnim balzamom u boji Just Kissed Lip and Cheek Stain (Forever Pink)

Vrijeme je za novu Sensu: Neka vam veljača bude puna dobre energije!

Novi broj Sense je na kioscima, stoga požurite po svoju mjesečnu dozu dobre energije!

▲ Povratak na vrh