Stigao je trailer za dokumentarac koji je Beyoncé snimila za Netflix

09.04.2019.

Što nas očekuje u filmu o slavnoj pjevačici?

Nakon što je vijest o Beyoncé dokumentarcu prošlog tjedna stvorila pomutnju na internetu, Netflix je potvrdio vijest s trailerom.

 

 

Isječak – u kojem se čuje glas Maye Angelou – dolazi nakon što je streaming usluga na Twitteru postavila jednostavnu poruku s riječima Homecoming u nedjelju (7. travnja). To je kasnije bio dokaz da je Bey x Netflix doista pred objavom.

 

Sudeći po nekoliko tragova koje smo dobili iz trailer-a, dokumentarac će se uglavnom usredotočiti na performans na Coachelli, koji je označio prvi put da je jedna tamnoputa žena ikada bila glavna zvijezda međunarodnog glazbenog festivala. Električni koncert pohvalili su i obožavatelji i kritičari podjednako, djelomično zbog tematskog priznanja afro-američkim sveučilištima i obrazovanju.

 

 

Ime dokumentarca, Homecoming, dobiva ime po fondu za stipendije Beyoncé, koji je postavila nakon njezina nastupa u travnju 2018. godine. Program dodjele stipendista obećao je 25.000 dolara za jednog studenta na svakoj od četiri povijesne afroameričke škole koje je izabrala pjevačica: Xavier, Wilberforce, Tuskegee i Bethune-Cookman. Ukupni iznos je 100.000 dolara, koje je Beyoncé poklonila.

 

 

U svojoj promociji, Netflix je također koristio grčka slova. Beyonce je na svojoj internetskoj stranici objavila niz tematskih proizvoda ‘Homecoming’, sličnih odjeći koju je nosila na pozornici, koja je također sadržavala sličnu tipografiju. Trailer pogledajte u cijelosti, u nastavku.


Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh