Stilski vodič za najglamuroznije doba godine

15.12.2016.

Novi ELLE na svim je kioscima od 15. prosinca

Kako bi spremno dočekali blagdane, novi ELLE za siječanj 2017. ovog je mjeseca na kioscima od 15. prosinca tako da možemo ugrabiti svoj omiljeni modni magazin i lifestyle vodič nekoliko dana ranije no inače.

 

shop-pokloni

 

Ženstveni Valentino, maksimalistički Gucci i ‘odrasli’ Celine … Tri stilska plemena koja su zaludila čitav svijet, u fokusu su i ovih blagdana – kao savršena inspiracija za superchic darove vašim najdražima.

EDITORIAL Lepršave girly haljine ili stroga maskulina odijela? U kombinaciji s otkačenim detaljima i šljokičastim akcentima, postaju savršen outfit za baš svaki glamurozni party. Više lookova pronađite u novome editorijalu Mare Milin i Jasne Rausavljević.

 

moda-cro

DISCO INFERNO Ušećite u novu godinu uz zarazne ritmove klupskih hitova 70-ih. Zasjenite light-show blistavim make upom i postanite kraljca plesnog studija. Više u editorijalu na šest stranica u novome broju.

 

make-up

 

Fascinantne inspiracije sa svih strana svijeta – osvježite tradicionalne blagdanske dekoracije i u svoj dom udahnite magično ozračje Kine, Meksika, Francuske, Srednjeg istoka ili Švedske. Bon appetit!

 

stolovi

 

NOVI ELLE NA SVIM JE KIOSCIMA 15. PROSINCA. 

Pročitajte i...

Emma Watson blista na naslovnici novog Ellea

Britanska glumačka zvijezda osvaja na coveru novog broja koji donosi pregršt uzbudljivih tema

Ovog proljeća igrajte po svojim pravilima i lansirajte vlastite trendove

Novi ELLE za ožujak 2017. na svim je kioscima od 20. veljače

Svi proljetni trendovi na jednom mjestu

Ovoga ponedjeljka na svim kioscima uz novi broj ELLEa donosimo i gratis knjižicu s najvećim trendovima za sezonu proljeće/ljeto

Tko je lice s naše naslovnice?

Tko je Zlata Mangafic, njemački top-model srpskih korijena, zvijezda naše naslovnice i lice za kojim se otimaju dizajneri od New Yorka do Pariza? Ekskluzivno za Elle otkrivamo djevojku koju želi čitav modni svijet!

Filmski junaci u šarmantnom zagrebačkom kinu

Kino Tuškanac uvijek je odlična ideja!

Što donosi Elle za veljaču?

Mnoštvo zanimljivih tema s kojima ćete lakše prebroditi zimski blues

▲ Povratak na vrh