Što donosi Elle za veljaču?

20.01.2017.

Mnoštvo zanimljivih tema s kojima ćete lakše prebroditi zimski blues

Veliki šok i tuga: sasvim neočekivano napustila nas je naša draga prijateljica, jedna od najsvestranijih, najenergičnijih, najradoznalijih, najnemirnijih i najdarovitijih hrvatskih dizajnerica i umjetnica Ivana Popović. O Ivani u novom broju Elle piše naš kreativni direktor Ivan Salečić + donosimo vam četiri naslovnice ELLEa koje je osmislila Ivana kada smo slavili naših deset godina.

 

 

Doajenka hrvatske kostimografije Ika Škomrlj, koja je u 60 godina napravila više od 600 nezaboravnih kostima, dobitnica je nagrade ULUPUH-a za životno djelo. Više o ovom fantastičnom uspjehu piše naša izvršna urednica Mirjana Brabec.

 

 

Ljudi, stvari, događaji i novi trendovi u 2017. – pronađite naš TOP 30 za novu godinu i uživite se u zbivanja koja će definirati naše živote u narednih 340 dana.

 

 

Je li crveni tepih OUT? U modi koja se – kao fast fashion – mijenja brzinom svjetlosti, koje ćemo haljine pamtiti, i hoćemo li uopće pamtiti haljine?

 

 

GOLDEN GIRL – Svjetski top-model Zlata Mangafic ekskluzivno za hrvatski ELLE šalje prvi pozdrav proljeću u komadima inspiriranim klasičnim poslovnim lookom s ultraženstvenim twistom.

 

NOVI ELLE NA SVIM JE KIOSCIMA 20. SIJEČNJA! 

 

ELLE. Ljepota je unutra.

Pročitajte i...

Emma Watson blista na naslovnici novog Ellea

Britanska glumačka zvijezda osvaja na coveru novog broja koji donosi pregršt uzbudljivih tema

Ovog proljeća igrajte po svojim pravilima i lansirajte vlastite trendove

Novi ELLE za ožujak 2017. na svim je kioscima od 20. veljače

Svi proljetni trendovi na jednom mjestu

Ovoga ponedjeljka na svim kioscima uz novi broj ELLEa donosimo i gratis knjižicu s najvećim trendovima za sezonu proljeće/ljeto

Tko je lice s naše naslovnice?

Tko je Zlata Mangafic, njemački top-model srpskih korijena, zvijezda naše naslovnice i lice za kojim se otimaju dizajneri od New Yorka do Pariza? Ekskluzivno za Elle otkrivamo djevojku koju želi čitav modni svijet!

Filmski junaci u šarmantnom zagrebačkom kinu

Kino Tuškanac uvijek je odlična ideja!

Stilski vodič za najglamuroznije doba godine

Novi ELLE na svim je kioscima od 15. prosinca

▲ Povratak na vrh