Znanstvene radionice časopisa national Geographic Hrvatska na otoku Krku

13.08.2019.

Radionice za najmlađe

Ako ljetujete na Krku, svakako povedite svoje mališane u Omišalj i Njivice na znanstvene radionice u režiji časopisa National Geographic Hrvatska. Atraktivni zadaci i pokusi ispunit će vrijeme vašim mališanima tijekom odmora, a kroz igru djeca će s lakoćom svladati djelić znanosti upoznavajući se s raznim temama iz područja koje obrađuje i National Geographic Hrvatska. U igri i učenju djecu će poučavati i pratiti stručni animatori agencije EX-ALTO, osposobljeni za tematiku koju predaju, a zanimljivim detaljima potaknut će ih da upoznaju svijet oko sebe i postanu budući čitatelji kvalitetnog štiva.

GLAGOLJICA

  1. kolovoza 2019.

19 – 21  sat, OMIŠALJ

PLACA OMIŠALJ

Posebno prilagođen kreativno-edukativni program za djecu na radionicama izrade glagoljičnih slova, pisanja brojeva na različitim materijalima te učenja o glagoljici kao starom hrvatskom pismu.

 

 

PLAVA ZASTAVA – MIKROPLASTIKA

  1. kolovoza 2019.

10 – 12 sati, NJIVICE

Lounge bar Plava terasa, Njivice Hotels and Camp Resort

Stručni edukatori na zabavan će način poučiti djecu da se odgovorno ponašaju prema prirodi, usvoje znanja, stavove i vještine te da spoznaju kako su ljudi dio prirode i da trebaju zajedno djelovati kao odgovorna zajednica. Tema radionice je mikroplastika.

 

Fotografije: Press

Preporučujemo

Pročitajte i...

Provjerite kako je bilo na National Geographic znanstvenim radionicama na Krku

U suradnji s časopisom National Geographic Hrvatska na Krku su održane znanstvene radionice za djecu na temu glagoljice i mikroplastike

Postanite član/ pretplatnik National Geographic Hrvatska

Pretplatite se na National Geographic Hrvatska i poklanjamo vam bambusom obložen spremnik za piće s natpisom National Geographica Hrvatska

Glamur staroga Rima na National Geographic radionicama u Mirinama

Što nam donose radionice National Geographica?

▲ Povratak na vrh