Angelina Jolie u novom beauty angažmanu

24.01.2017.

Prihodi njezine kampanje za "Mon Guerlain" parfem ići će u dobrotvorne svrhe

Iako zvijezde dobar dio svojih prihoda zarađuju od promotivnih angažmana, razno-raznih modnih i beauty kampanja, Angelina Jolie dugo se nije upustila u takav pothvat. Držala se podalje od javnosti, osobito tijekom svog razvoda te je većinu slobodnog vremena provodila u humanitarnim podvizima, ali sada je glumica odlučila okrenuti ploču.

U neočekivanom razvoju događaja, Guerlain Parfumeur najavio je upravo Jolie kao zaštitno lice njihovog novog ženskog parfema, Mon Guerlain.

 

 

Njezina posljednja beauty kampanja bila je ona iz 2007. za Shiseido, i to samo za azijsko tržište. Interes koji je pokazala za suradnju s Guerlainom sada potaknut je glumičinom uspomenom iz djetinstva – navodno je njezina majka koristila puder upravo ovog brenda.

Lansiranje parfema očekuje se u ožujku ove godine. Prema objavi brenda, glumica je svu svoju zaradu od ove kampanje odlučila donirati u dobrotvorne svrhe, iako se ne zna točno koje.

Foto: profimedia, Guerlain

Preporučujemo

Pročitajte i...

Francuski shopping: Angelina Jolie u Parizu

Glumica provodi slobodno vrijeme u buticima na Elizejskim poljanama

Iz Rima u London: Angelina Jolie u Givenchy Haute Couture

Dizajn u obliku leptira i sjajni nabori

Kako nositi art-deco haljinu? Otkrila je Angelina Jolie

Nikad nije prerano početi skupljati ideje za novogodišnji outfit

Yves Saint Laurent: Predstavljen novi parfem za žene, LIBRE!

sinoć je neo-renesansna palača u samom srcu Zagreba, Muzej Mimara, odisala luksuzom i mirisnim potpisom Yves Saint Laurenta

▲ Povratak na vrh