Zašto je Zendaya poput princeze ujahala u Los Angeles?

27.08.2019.

Novi idol

Glavna heroina generacije Z – Zendaya – uvijek je na vrhu. Postala je glavna junakinja senzacionalne serije “Euforija”, snimila je nekoliko hit pjesama, a svaka se njena modna kombinacija kopira u minuti.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zendaya (@zendaya) on Aug 4, 2019 at 6:18pm PDT

Svojoj dugoj listi uspjeha dodala je ugovor s markom Lancôme, postajući globalni ambasador za miris sa simboličnim imenom Idôle. Tko bi negirao da je za novu generaciju ona doista pravi idol?

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial) on Aug 21, 2019 at 11:59am PDT

Sada glumica jaše konja u reklami za parfem. Uz pozadinu losanđeleskog gradskog pejzaža u svijetlo ružičastoj izmaglici, kao metafori za odlučno putovanje u budućnost. Grandiozno i ​​istodobno vrlo osobno za svaku ženu uzjahala je na predivnoj životinji poput princeze kojoj princ baš ni ne treba.

 


U činjenicu da se na putu do novih visina i karijernih dostignuća Zendayu ne može zaustaviti, ne sumnjamo. A sada također znamo koja aroma prati zvijezdu na ovom vrtoglavom putovanju.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Lancome

Preporučujemo

Pročitajte i...

Zendaya pronašla ljubav na setu "Euforije"

Glumci serija "Euforija" zajedno u Grčkoj na odmoru

Hot jesen uz novi Cosmopolitan – potražite rujansko izdanje na kioscima

Za sve one koji žele istog trena super odgovore na pitanja što obući, s kim furati, što gledati, kako se ludo zabaviti i ne manje bitno kako ispuniti sve želje, snove i fantazije... Paaaa, barem do kraja ove godine

Zendaya je zablistala u predivnoj couture kombinaciji!

Crveno-crna kombinacija za Spider-man premijeru!

▲ Povratak na vrh