Poznata lica koja dokazuju da sijeda kosa može biti chic!

03.02.2020.

Grey hair, don't care!

Starenje je u celebrity svijetu za većinu tabu tema i svakodnevno svjedočimo različitim metodama koje usporavaju ili poništavaju efekte starenja, osobito kod žena. Peglanje bora, fileri, botoks, hormonske terapije, anti-age tretmani i farbanje sijedih vrlo su česte pojave, i dok za neke zvijezde zaista ne možemo reći da dostojanstveno stare, baš naprotiv, mnoge su pretjerale s estetskim operacijama do neprepoznatljivosti, u Hollywoodu ipak postoje i svjetli primjeri.

Navikli smo da najpoznatiji muškarci u showbusinessu, bez obzira što gaze pedesete, šezdesete i sedamdesete godine hodaju s djevojkama od 18 do 35, a poznata je činjenica da Leonardo DiCaprio (45) nikad nije imao djevojku stariju od 25. Prisjetimo se samo fame oko Alexandre Grant, 46-godišnje umjetnice i nove djevojke Keanu Reevesa (55) koja se je nedavno našla na meti zlih jezika zbog svoje sijede kose, a istovremeno ukazala na problematično shvaćanje javnosti toga tko je prikladna djevojka za celebrityja A-liste kao što je Keanu. Dok nitko ne bi ni trepuno da je crvenim tepihom prošetao s 30ak godina mlađom, Alexandrina pojava je za mnoge bila trn u oku, a i dalje je gotovo 10 godina mlađa od svog partnera.

 

No, vratimo se na temu, fokus ovog članka su zvijezde i influencerice koje ne mare za sijede, to jest one kojima prirodne sijede doprinose sveukupnom šarmu. Naš izbor najzanimljivih sijedokosih poznatih lica pogledajte u nastavku.View this post on Instagram

Last day of #PFW

A post shared by Sarah Harris (@sarahharris) on Oct 1, 2019 at 5:37am PDTView this post on Instagram

#proud of my white hair. Orgullosa de mis canas. #hair

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on Feb 3, 2019 at 1:29pm PST

 

 View this post on Instagram

Mindset when it’s -18°C in Montreal!

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem) on Jan 17, 2020 at 11:45am PST

 

Piše: L.H.

Fotografije: Reddit, Instagram

Pročitajte i...

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

Emmy crveni tepih – najbolje i najgore obučeni

ELLE izbor najstylish dama te onih malo manje uspješnih!

Angelina Jolie se rasplakala isprativši sina Maddoxa na fakultet

Maddox će studirati na Sveučilištu u Seulu

▲ Povratak na vrh