Ana Bacinger ima novu limitiranu kolekciju torbi

Little Fashion Paradise Salmon&Pumpkin
05.12.2018.

Little Fashion Paradise kolekcija ponovno oduševila neodoljivim dizajnom

Već je godina dana prošla otkako je poznata modna novinarka i blogerica Ana Bacinger oduševila domaću modnu scenu svojom prvom kolekcijom Little Fashion Paradise ruksaka minimalističke estetike, fantastične izrade i u neodoljivoj paleti boja. Od tada do danas, Ana je u suradnji s mladim dizajnerom Tomislavom Macanom, izbacila nekoliko limitiranih kolekcija sačinjenih od različitih modela ženskih torbi, a koje bi uvijek “planule” i prije nego bi se stišali svi novinski naslovi.

 

Little Fashion Paradise Salmon&Pumpkin

 

Kreativni modni duo iza sebe tako ima dvije super uspješne limitirane kolekcije ruksaka i jednu capsule kolekciju shopper torbi i popularnih torbica koje se nose oko struka. Dobra vijest za sve one koji su dosad uvijek zakasnili na vlak imena “želim Aninu torbicu” jest ta da je od danas u prodaji nova Little Fashion Paradise kolekcija, koja dolazi u svom najopsežnijem, a ujedno i najlimitiranijem izdanju. A kao i svaki puta do sada, kolekcija opet izgleda naprosto neodoljivo!

Little Fashion Paradise Salmon&Pumpkin

Ana nam je otkrila kako u prodaju stižu dvije nove boje ruksaka – Salmon i Pumpkin, a prate ih shopper torbe i torbice oko struka koje niti ove hladne sezone ne izlaze iz mode. S obzirom da su svi oduševljeni limitiranim brojem ruksaka koji obično nestanu već prvi dan, Ana je odlučila ove zime izbaciti samo 5 ruksaka u svakoj boji, po dvije shopper torbe i 2 torbice oko struka. “Našim klijenticama se jako sviđa što su ruksaci strogo limitirani pa smo se odlučili za još manju seriju. Ovako će samo 5 žena imati taj ruksak i nositi unikat! Torbice su još posebnije jer imamo samo po dvije u svakoj boji pa je ovo idealna prilika da ugrabite modni dodatak koji ćete teško vidjeti na nekom drugom!”, rekla je o novoj kolekciji popularna blogerica.

Little Fashion Paradise Salmon&Pumpkin

Kao i uvijek kolekcija ruksaka dolazi s rednim brojevima i mogućnošću ispisa inicijala. Model i dimenzije (23 cm x 23 cm x 10 cm) su identični kao i kod prve i druge kolekcije, a jedine promjene su novi, jednostavniji unutarnji džep i duže naramenice. Ruksak je napravljen od kvalitetne prave kože u maloj radioni u Zagrebu i svaki detalj na njemu Tomislav je ručno izradio. Za izradu jednog ruksaka potrebno je do 8 sati rada, a ruksak se sastoji od 25 krojenih komada kože i 24 metalna komadića. Osim toga, ovaj ruksak je i multifunkcionalan – u samo nekoliko poteza pretvara se u elegantnu messenger torbu.

 

Little Fashion Paradise Salmon&Pumpkin

 

 

Ruksak i torbe možete naručiti putem maila: info@littlefashionparadise.com, a info o kolekciji vas čeka na Aninom blogu Little Fashion Paradise. A imamo dobre vijesti i za najbrže – danas, povodom lansiranja nove kolekcije, ispis inicijala na ruksacima i torbama je gratis!

Dio asortimana Little Fashion Paradise kolekcije će biti dostupan na božićnom izdanju Hush Hush marketa (Ilica 15/1) koji se održava od 14. do 17. prosinca i na svima omiljenom Artomatu (HDLU) koji traje od 17. do 23. prosinca.

Piše: T.L.
Fotografije: Little Fashion Paradise Salmon&Pumpkin

Pročitajte i...

Upoznajte cure čiji stil obožavamo

Ana Bacinger, Tina Lončar, Ivana Roščić i Nina Mia Čikeš odgovaraju na pitanja o svom stilu

Kakve čizme ove zime nose domaće trendseterice?

Koje su najpopularnije cipele hladne sezone

Kako to izgleda kada me odjene modna blogerica

3 outfita - spoj sporta i elegancije

Nove bijele tenisice potpuno su osvojile domaću modnu blogericu

Ana Bacinger u tri različita dnevna ljetna outfita

'Zavirili' smo u garderobu blogerice Ane Bacinger

Osim dizajnera, tko je kompetetniji pričati o modnim trendovima od modnih blogerica?!

Najpoznatija domaća modna blogerica predstavila novu kolekciju ruksaka

Poznata modna novinarka i blogerica Ana Bacinger izbacila je novu kolekciju ruksaka za proljeće

▲ Povratak na vrh