Ana Bacinger ima novu limitiranu kolekciju torbi

Little Fashion Paradise Salmon&Pumpkin
05.12.2018.

Little Fashion Paradise kolekcija ponovno oduševila neodoljivim dizajnom

Već je godina dana prošla otkako je poznata modna novinarka i blogerica Ana Bacinger oduševila domaću modnu scenu svojom prvom kolekcijom Little Fashion Paradise ruksaka minimalističke estetike, fantastične izrade i u neodoljivoj paleti boja. Od tada do danas, Ana je u suradnji s mladim dizajnerom Tomislavom Macanom, izbacila nekoliko limitiranih kolekcija sačinjenih od različitih modela ženskih torbi, a koje bi uvijek “planule” i prije nego bi se stišali svi novinski naslovi.

 

Little Fashion Paradise Salmon&Pumpkin

 

Kreativni modni duo iza sebe tako ima dvije super uspješne limitirane kolekcije ruksaka i jednu capsule kolekciju shopper torbi i popularnih torbica koje se nose oko struka. Dobra vijest za sve one koji su dosad uvijek zakasnili na vlak imena “želim Aninu torbicu” jest ta da je od danas u prodaji nova Little Fashion Paradise kolekcija, koja dolazi u svom najopsežnijem, a ujedno i najlimitiranijem izdanju. A kao i svaki puta do sada, kolekcija opet izgleda naprosto neodoljivo!

Little Fashion Paradise Salmon&Pumpkin

Ana nam je otkrila kako u prodaju stižu dvije nove boje ruksaka – Salmon i Pumpkin, a prate ih shopper torbe i torbice oko struka koje niti ove hladne sezone ne izlaze iz mode. S obzirom da su svi oduševljeni limitiranim brojem ruksaka koji obično nestanu već prvi dan, Ana je odlučila ove zime izbaciti samo 5 ruksaka u svakoj boji, po dvije shopper torbe i 2 torbice oko struka. “Našim klijenticama se jako sviđa što su ruksaci strogo limitirani pa smo se odlučili za još manju seriju. Ovako će samo 5 žena imati taj ruksak i nositi unikat! Torbice su još posebnije jer imamo samo po dvije u svakoj boji pa je ovo idealna prilika da ugrabite modni dodatak koji ćete teško vidjeti na nekom drugom!”, rekla je o novoj kolekciji popularna blogerica.

Little Fashion Paradise Salmon&Pumpkin

Kao i uvijek kolekcija ruksaka dolazi s rednim brojevima i mogućnošću ispisa inicijala. Model i dimenzije (23 cm x 23 cm x 10 cm) su identični kao i kod prve i druge kolekcije, a jedine promjene su novi, jednostavniji unutarnji džep i duže naramenice. Ruksak je napravljen od kvalitetne prave kože u maloj radioni u Zagrebu i svaki detalj na njemu Tomislav je ručno izradio. Za izradu jednog ruksaka potrebno je do 8 sati rada, a ruksak se sastoji od 25 krojenih komada kože i 24 metalna komadića. Osim toga, ovaj ruksak je i multifunkcionalan – u samo nekoliko poteza pretvara se u elegantnu messenger torbu.

 

Little Fashion Paradise Salmon&Pumpkin

 

 

Ruksak i torbe možete naručiti putem maila: info@littlefashionparadise.com, a info o kolekciji vas čeka na Aninom blogu Little Fashion Paradise. A imamo dobre vijesti i za najbrže – danas, povodom lansiranja nove kolekcije, ispis inicijala na ruksacima i torbama je gratis!

Dio asortimana Little Fashion Paradise kolekcije će biti dostupan na božićnom izdanju Hush Hush marketa (Ilica 15/1) koji se održava od 14. do 17. prosinca i na svima omiljenom Artomatu (HDLU) koji traje od 17. do 23. prosinca.

Piše: T.L.
Fotografije: Little Fashion Paradise Salmon&Pumpkin

Preporučujemo

Pročitajte i...

Kako to izgleda kada me odjene modna blogerica

3 outfita - spoj sporta i elegancije

Nove bijele tenisice potpuno su osvojile domaću modnu blogericu

Ana Bacinger u tri različita dnevna ljetna outfita

'Zavirili' smo u garderobu blogerice Ane Bacinger

Osim dizajnera, tko je kompetetniji pričati o modnim trendovima od modnih blogerica?!

Najpoznatija domaća modna blogerica predstavila novu kolekciju ruksaka

Poznata modna novinarka i blogerica Ana Bacinger izbacila je novu kolekciju ruksaka za proljeće

Što ovog proljeća nose trendi Hrvatice?

Izdvojili smo neke od najboljih proljetnih kombinacija trendi Hrvatica

Otkrijte prvu kolekciju vjenčanica Ane Marije Ricov

Hrvatska dizajnerica Ana Marica Ricov predstavila je svoju prvu kolekciju vjenčanica

▲ Povratak na vrh